"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Klicka här om du vill se riktigt bra samtida dokumentärfoton

Ett nytt nummer av Life Force Magazine har precis släppts. Tidningen har nästan blivit ett måste för alla dem som är intresserade av riktigt bra samtida dokumentärfoto. Har du inte läst tidningen ännu tycker jag att du ska passa på att göra det.



Layouten på Life Force Magazines sida kanske inte är den allra bästa, men jag måste säga att jag är djupt imponerad av Damian och Alice Birds förmåga att hitta bra fotografer och för att de får redan kända fotografer att kostnadsfritt ställa upp med sina bilder i tidningen: Klicka på den följande länken om du vill se några riktigt bra dokumentärfoton: http://www.lifeforcemagazine.com/

Om du har missat det så hade jag med två reportage i mars numret av Life Force Magazine 2011 och det är inte omöjligt att fler av mina reportage letar sig in i tidningen: http://www.lifeforcemagazine.com/mar2011/

Om du inte har läst det senaste numret av Le Viseur Magazine kan du passa på att göra det nu:  

Om den inbäddade versionen krånglar klicka på följande länk

Du kan även ladda ned tidningen i PDF-format och läsa det på din läsplatta: http://leviseurmagazine.com/Le_Viseur_2_2012.pdf

Text och foto: © Mikael Good. All rights reserved.

Added 2012-08-03 10:34 | Read 12047 times. | Permalink
Synd att reklamen och alla facebookduttar förtar intrycket på lifeforcemagazine, och att det är ett allmänt spretigt intryck man får. Bilderna verkar i mina ögon dessutom väldigt stelt journalistiskt registrerande och man saknar närheten och känslan för det man fotograferar. Dina bilder hör dock till dom bättre, där du försökt närma dig dina motiv på ett helt annat sätt än vad som verkar vara fallet med övriga fotografer.

http://gelatin-silver.blogspot.com
Svar från Chasid 2012-08-03 12:59
Tack för din kommentar Nils :)
Bilderna på sidan är överlag riktigt bra men jag är övertygad om att en rejäl uppryckning av layouten skulle hjälpa till att lyfta Life Force Magazine ett par snäpp. Men det är ideella krafter bakom den tidningen och därför har de valt en relativt enkel mall som är lätt att uppdatera.
Vad gäller mina bilder så är det mötet med människor som är det viktigaste för mig. Jag umgås fram mina texter och bilder på ett avslappnat sätt som sker på de avbildades villkor, för mig är det viktigt att visa respekt mot dem jag möter.
/Mikael Good
Hej, jag verkar inte lyckas titta på dina reportage från Mars 2011 då jag bara kommer till en sida som jag inte hittar vidare från? Det står på vänstersidan vad som ingår i utgåvan, men jag kan inte titta på något innehåll?



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number sixtythree as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer