"Måla med ljus - Les Grands Moments"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Mitt bokprojekt är på gång

Nu när jag sitter och går igenom en stor mängd bilder från de senaste fem åren för ett kommande bokprojekt så dyker det upp en och annan bild som tidigare har gått igenom filtret men som vid en närmare blick visar sig hålla kvaliteter som jag tidigare missat.

Som ni säkert redan vet är jag inte den som arrangerar mina bilder. Porträtt och som i det här fallet familjeporträtt är helt spontana och oregisserade. Jag tog två bilder på familjen, på den första bilden är familjen relativt samlad men på den andra började det att hända saker :) Oftast har jag inte mer än tre exponeringar på mig att ta ett porträtt. I det här fallet tog jag bara två exponeringar. Trots att det är lite knappt med exponeringar så är det ytterst sällan som jag misslyckas och jag föredrar familjebilden nedan gentemot stela och studiouppställda bilder där man inte får lära känna personerna i bilden.


Ensamstående mamma, Jelgavas Rayons, Latvija © Mikael Good, 2009

Det här är jag faktiskt lite stolt över: www.591photography.com & www.lifeforcemagazine.com/contributor

Klicka på länken nedan om du vill läsa mina inlägg eller länka till min blogg utan att behöva störas av all reklam. Som bonus får du se min blogg ungefär som jag själv vill ha den: http://www.chasid.fotosidan.se/blog/index.htmDagens låt: Joakim Thåström & Mikael Wiehe - Keops pyramid Live

//Chasid

Added 2011-09-30 14:51 | Read 6050 times. | Permalink
Lycka till Chasid. Spännande tider ligger framför oss
Svar från Chasid 2011-09-30 15:13
Tack så mycket Micke. Det är spännande att jobba med en bok men jag vet inte riktigt när den kommer att vara tryckt och färdig, det kan vara om ett eller femton år :) Men å andra sidan har jag lyckats få med en hel del av mina reportage från Kina, Lettland och Ryssland i olika tryckta media redan.
//Chasid(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number twentynine as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer