"Måla med ljus - Les Grands Moments"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Clint Eastwood och fotograferande skådepelare (EDIT)Jag håller på och jobbar på ett rep om en lettisk kvinna och hennes fosterdotter. Kvinnans man som dog för fem år sedan såg ut som en exakt kopia av Clint Eastwood. Men man behöver inte vara Clint Eastwood för att vara en hjälte. Både kvinnan och hennes framlidne make är några av alla de vardagshjältarna som man nästan aldrig får höra talas om. Ni kommer att kunna läsa reportaget och ta del av bilderna i nästa nummer av medlemstidningen Hjärtat som kommer i februari. 

På tal om Clint Eastwood snackas det om fotograferande skådespelare och de flesta anser att de ska hålla sig till skådespeleriet och låta andra ta hand om fotograferandet. Trots att det finns gott om exempel på dem som har lyckats bra i bägge miljöerna. Ett exempel är Jeff Bridges som förutom att han är en firad skådespelare även håller en mycket hög fotografisk klass. I över 20 års tid har han fotat sin kollegor och sin arbetsmiljö med sin Widelux F8 kamera.

(Edit) På grund av allt för många off topic frågor valde jag att stryka den sista formuleringen i min artikel här på Fotosidan och radera kommentarerna. Precis som i forumen på Fotosidan förbehåller jag mig rätten att radera kommentarer som inte håller sig till ämnet och som inte följer en god samtalston. slutformuleringen finns dock kvar i min andra blogg på blogger om någon skulle vilja läsa den: clint-eastwood-och-fotograferande (Edit)

Text och foto © Mikael Good, All Rights Reserved.

Added 2014-01-17 12:52 | Read 8348 times. | Permalink
??? Ja så kan man också reagera.
End of story..
Förlåt.
m.v.h. Erik / DK
Även Dennis Hopper fotograferade,om jag inte minns fel
Svar från Chasid   2014-01-17 22:07
Tack för din kommentar Johan! :)
Dennis Hopper var också en riktigt bra fotograf! Men han var framförallt en riktigt, riktigt bra skådespelare. Den här scenen ur True Romance mot Christopher Walken som också är en briljant skådespelare är bland det bästa som jag sett i skådespelarväg. Frågan är om det inte är den bästa scenen som jag sett: http://www.youtube.com/watch?v=S3yon2GyoiM
/MIkael Good
Johan Svensson   2014-01-17 22:19
Ja han var helt klart en av de bästa,kommer i håg när jag såg "Blue velvet " på bio.Tog ett tag att hämta sig från den filmen.Jag vet exakt vilken scen du menar i den filmen :-)(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number fiftysix as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer