"Måla med ljus - Les Grands Moments"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Tre delar av reportageserien har blivit fyraJag håller som bäst på att arbeta med nästa del av min reportageserie om de glömda barnen i Ryssland. Anledningen till att arbetet har dragit ut lite på tiden beror på att jag går en utbildning i administration och för att jag har haft en del extraknäck som redigerare.

Min ursprungstanke var att reportageserien skulle bestå av tre delar. Men materialet som jag har samlat in är såpass omfattande att jag har valt att dela upp reportaget i två delar och därför kommer tre reportage att bli fyra. Förhoppningsvis hinner jag att sammanställa del två under påskhelgen.

Här kan du läsa det första reportaget i serien om De glömda barnen i Ryssland

Text och foto: © Mikael Good. All rights reserved.

Added 2013-03-28 10:49 | Read 7304 times. | Permalink
Oerhört viktigt är ditt arbete. Beklämmande att det inte går att sälja för vidare spridning och intäkter för dig. Intäkter som möjliggör nya nödvändiga uppdrag. Starka bilder till en kompletterande text gör att 1+1 blir 3.
Svar från Chasid 2013-03-28 16:05
Tack för din kommentar Torbjörn :)
Eventuellt kan jag sälja ett av reportagen till en organisation. Men det här med ekonomi är alltid svårt, jag skulle gärna åka tillbaka till Ryssland och göra mer reportage, särskilt som jag har fått bra kontakt med en del ryska kollegor, som det vore kul att träffa och tjôta med. Men tyvärr är det lite för dyrt att leva och bo i Ryssland så jag får istället inrikta mig på områden som ligger lite närmare och som inte är så ekonomiskt betungande att bevaka.
/Mikael Good(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number fiftyone as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer