"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Jag toppade listan med ett socialreportage :)

I vanliga fall brukar jag inte bry mig så speciellt mycket om mina blogginlägg har många läsare eller om de kommer högt upp på några topplistor. Min ambition är inte att bli någon trendig bloggare med många ryggdunkare. Jag är tacksam för varje läsare som jag har.

Men denna gången ville jag ha så många läsare som möjligt och jag är mycket glad över att det är så många som har läst inlägget "Den lyckliga familjen är nu ett minne blott" att det just nu toppar listan över de mest lästa inläggen på Fotosidan denna veckan :) Trots att jag som vanligt inte har fått någon draghjälp på löpet.



Om vi återgår till det som inlägget handlar om så tycker jag att hela historien är mycket tragisk. Det är inte allt för ovanligt att lettiska föräldrar överger sina barn och det beror på den sovjetiska fostran som de fick när de var unga att det är staten som har det yttersta ansvaret om barnen... 

Men trots att det nu är 20 år sedan Sovjetunionen föll och Lettland är ett fritt land där det yttersta ansvaret för barnens fostran ligger på föräldrarna är det många lettiska föräldrar som fortfarande sitter fast i det gamla tankesättet... Den nya generationen letter som har sin fostran i frihet är mer ansvarstagande för sina barn och problemet med föräldrar som överger sina barn kommer att försvinna med tiden.

Tryck här om du vill läsa inlägget som är mest läst på Fotosidan just nu: "Den lyckliga familjen är nu ett minne blott":
http://www.fotosidan.se/blogs/chasid/den-lyckliga-familjen-ar-nu-ett.htm


© Mikael Good, 2011

Om ni behöver anlita en erfaren socialreporter och dokumentärfotograf med ett stort hjärta och engagemang för människor i kris och som har stor kunskap om österuopa. Då är ni varmt välkomna att höra av er till mig. Tidigare har jag jobbat en hel del tillsammans med biståndsorganisationen Hoppets Stjärna men jag söker även efter nya samarbetspartners. På följande länk finns ett litet urval av arbeten som jag har fått publicerade i olika trycksaker och tidningar, under fliken info finns även mitt telefonnummer och min mailadress: http://www.chasid.fotosidan.se/viewpf.htm?pfID=318240

Klicka på länken nedan om du vill läsa mina inlägg eller länka till min blogg utan att behöva störas av all reklam. Som bonus får du se min blogg ungefär som jag själv vill ha den: http://www.chasid.fotosidan.se/blog/index.htm

Dagens låt: People get Ready - Curtis Mayfield

//Chasid

Added 2011-11-22 09:31 | Read 4791 times. | Permalink
Roligt hur olika vi kan vara. Själv tycker jag det är jättekul med många läsare och uppmuntrande ord. Det hade känts väldigt konstigt för mig att inte bry mig om mina läsare.
Svar från Chasid 2011-11-22 10:13
Hej Joakim och tack för din kommentar :)
Men jag måste erkänna att jag inte riktigt förstår vad du menar?
Jag tycker visst att det är kul att jag har många läsare men att ha så många läsare som möjligt är inte det som driver mig. Skulle jag enbart satsa på att ha riktigt många läsare i min blogg så skulle jag skriva om teknik :)

Även om inlägget "Den lyckliga familjen är nu ett minne blott" inte har fått så många kommentarer på Fotosidan så har jag haft många givande samtal kring inlägget på andra platser.
//Chasid



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number seventyone as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer