"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

This is my home town - Husqvarna

Vi som har fotografering som hobby eller yrke missar ofta att dokumentera vår egen hembygd. Det kanske beror på att det är lätt att bli hemmablind och att det är lättare att få inspiration när man är på resande fot.


Gränna is a dead end

Med tanke på att det brukar vara bilder från vår hembygd som blir intressantast för omvärlden i framtiden är det lite märkligt att det inte är fler fotografer som dokumenterar sin hembygd. Visst det är många som streetar på med gatufoto, men i den genren är det människorna som är i fokus och inte miljöerna. När jag är ute på mina vandringar i Huskvarna har jag i stort sett alltid med en kamera och det har resulterat i en hel del bilder genom åren. Jag har samlat några av dem i ett flickralbum med namnet: "This is my home town - Husqvarna".


Varvsstaden Huskvarna

Många har redan varit inne och tittat på mina bilder från Huskvarna. Vem vet, kanske kan mina bilder vara med och göra lite extra reklam för bygden? Någon som är på genomresa kanske stannar till i Huskvarna av ren och skär nyfikenhet efter att han sett mina bilder. Stannar ni till i Huskvarna då ska ni givetvis passa på att äta den lokala specialiteten kebab. Huskvarna har världens godaste kebabsås och den godaste kebaben på den här sidan av Bosporen.

Ni som "slösurfar" med mobilen kan ta del av bilderna i bildspelet om ni klickar på den följande länken: http://www.flickr.com/photos/chasid68/sets/72157640003096945/

Text och foto: Mikael Good

Added 2014-03-07 12:11 | Read 9572 times. | Permalink
Snyggt och bra gjort! Behövs mer av sånt här, varsomhelst i Sverige. Den otroligt fina gråskalan ger budskapet extra tryck.

Per
Svar från Chasid 2014-03-07 21:25
Tack för din kommentar Per! :)
/MIkael Good
Det där har du gjort väldigt bra! Fina bilder! Hälsn, LO
Svar från Chasid 2014-03-07 21:25
Tack för din kommentar LO, kul att du gillar bilderna! :)
/MIkael Good



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number eightyeight as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer