"Måla med ljus - Les Grands Moments"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Nu tillhör jag både 1000- och 500.000-klubben!Nu har jag publicerat över 1000-inlägg i min blogg och den har haft en bit över 500.000 träffar! Även om jag inte är så speciellt intresserad av siffror och statistik är det ändå kul att det är så många som följer min blogg och jag vill passa på att tacka er alla. Utan er hade det inte varit så speciellt kul att blogga och som det ser ut idag kommer jag nog att hålla på ett tag till  :)

Jag tillhör en liten privilegierad skara som faktiskt får betalt för att skriva och genom åren har mina artiklar och reportage publicerats i ett stort antal tidningar och publikationer såväl inom som utom landet. En del av mina artiklar och reportage har till och med översatts till norska, finska och engelska! Även om jag har publicerat en hel del av de artiklarna och reportagen i min blogg har jag fortfarande en hel del opublicerat material kvar och det beror delvis på att det inte riktigt ryms inom regelverket för en blogg på Fotosidan.

Den uppmärksamme läsaren har säkert redan noterat att jag även har en blogg som går under namnet Les Grands Moments som är franska för stora ögonblick. I den bloggen publicerar jag en del artiklar och reportage som inte riktigt passar in på Fotosidan. Det som är lite spännande med den bloggen är att de flesta som läser den kommer från länder som USA och Ryssland och det trots att jag mestadels skriver på svenska!

Mitt senaste inlägg på Les Grands Moments handlar om Ryssland och den svåra situationen i Ukraina: http://www.chasid68.blogspot.se/2014/03/stoveltrampet-ekar-pa-europas-gator.html

Text och foto: Mikael Good

Added 2014-03-03 18:33 | Read 5067 times. | Permalink(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number eighteen as digits in this field

 

Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer