"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Måla med ljus

För mig som konstnär så har jag länge strävat efter att föra samman de båda världarna foto och målad konst men jag vill samtidigt inte manipulera mina fotografier utan vill skapa unika abstrakta bilder direkt i fotograferingsögonblicket, det har fört mig till att utforska själva grundelementet i fotografi. Foto betyder som bekant att måla med ljus. Det är just det som jag tagit fasta på när jag försöker att fånga solens strålar och måla med dem. Till min hjälp har jag sedan några år ett enkelt plastobjektiv som jag har modifierat till att passa mina önskemål (du kan läsa mer om det här: http://www.fotosidan.se/reviews/viewreviews.htm?ID=8602 )

Vise versa så hålller jag på att måla med ljus på duk. Efter mycket experimenterande så har jag kommit fram till en form som jag har arbetat in mig på och nu håller på att sätta på duk. Det kommer att bli en utställning i Huskvarna framåt hösten och då kommer jag att presentera såväl målad som fotograferad konst på temat "Måla med ljus", mer information om denna utställning kommer till hösten.


En av mina fotografiska ljusmålningar (du kan se den i större format här: http://www.fotosidan.se/gallery/viewpic.htm/1011949.htm?set=lp )

Vekans skiva: Sh´ma Yisrael - Barry & Batya Segal

//Chasid 

Added 2007-06-03 13:37 | Read 13056 times. | Permalink



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number thirty as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer