"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Ett oavsiktligt massmail från Linkedin

I början av veckan gick jag med i Linkedin, som är är en webbtjänst där man kan sköta sitt privata och professionella nätverk. Tjänsten är huvudsakligen inriktad på att man ska kunna återknyta kontakten med gamla vänner och kollegor. Med hjälp av sitt kontaktnät kan man sedan hitta nytt arbete eller nya affärsmöjligheter. (Källa Wikipedia)

I samband med att jag gick med fick jag en förfrågan om jag ville lägga till de kontakterna som jag hade i mitt mailregister. Jag klickade i rutan med förhoppning att själv kunna välja ut de personerna och företagen som jag ville skicka informationen till. Men tyvärr gick något snett och förfrågan skickades ut till alla i mitt adressregister.

Har du fått ett mail som ser ut som det nedan så är det inte något spam-mail och du får själv välja om du vill gå med i mitt nätverk på Linkedin eller inte. Jag hoppas att ingen har känt sig besvärad över det olyckliga "massmailet" och om så skulle vara så ber jag så mycket om ursäkt för det inträffade.



Jag önskar er alla en fortsatt underbar dag

Mikael Good

Added 2012-05-23 08:30 | Read 12259 times. | Permalink
Jag får såna mail ibland från folk som jag inte ens känner. Med dig är det annorlunda. Jag tycker jag "känner" dig fast vi aldrig har träffats. Jag godkände din förfrågan direkt =) Det leder dock inte till nåt arbete hos mig. Jag är soloföretagare i en helt annan bransch än du =) Men får jag nys om något så....
Jodå, jag har fått ett sånt. Jag tog inte illa upp, men jag gick ändå inte med. Jag vet att du är en bra karl och vill finnas i periferin i ditt nätverk. Oregistrerad.
Hände samma sak för mig. Därför la jag ner det där med Linkedin. Har aldrig sett maken till o bli spammad som jag blev när jag gick med i Linkedin, sen var det alldeles för krångligt för min smak.



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number ninetytwo as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer