"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Ännu en tisdag i livets berg och dalbana

Dagens började som vanligt med en uppfriskande fyrdubbel espresso som fungerade som en utmärkt medicin mot mina kuddtrötta ögon och min ständiga morgonkamp för att få barnen färdiga för dagis. Småbarnsföräldrar är helt klart de perfekta ledarna tack vare vår stora konfliktvana och vi svämmar över av de ledaregenskaper som arbetsgivarna söker efter med ljus och lykta.

När jag tittar runt bland besökarna på min sida ser jag att flera före detta arbetsgivare och uppdragsgivare frekvent besöker min blogg. Ni får gärna läsa vad som skrivs, men oroa er inte jag kommer inte att bjuda på några smaskiga avslöjanden eller några plumpna påhopp. Det som har skett har skett och är redan glömt och förlåtet. Nu blickar jag nyfiket framåt mot vad framtiden bär med sig och jag hoppas att jag kommer att slippa att åka fler ofrivilliga turer i livets berg och dalbana.

Under två veckor följde en av världens mest firade sångerskor mig på Twitter. Hon gillade mina bilder från Kina. Det är alltid kul med uppmärksamhet, men jag tycker egentligen inte om att hamna i rampljuset, jag vill att situationen för människorna i mina bilder och texter ska uppmärksammas. Kanske, kanske kommer någon av mina utställningar att nå en betydligt större publik framåt hösten. Nu ska jag inte klaga på publiktillströmmningen till mina tidigare utställningar för de har vida överstigit mina vildaste förväntningar.

Trots att jag ännu inte har fått något arbete så känns det ändå som om dörrar öppnas runt omkring mig och jag hoppas och tror att jag snart ska få gå in genom den rätta dörren som Gud har ställt upp för mig, mannen som tidigare blockerade den har i vart fall flyttat på sig och jag hoppas att det är för gott.


Salam Aleikum - Fred vare med dig.

"Let us more and more insist on raising funds of love, of kindness, of understanding, of peace. Money will come if we seek first the Kingdom of God - the rest will be given." - Mother Teresa

Text och foto: © Mikael Good, 2012. All rights reserved.

Added 2012-04-24 09:31 | Read 9702 times. | Permalink
Salam Aleikum Micke!
Livet går vidare, hur det blir vet vi inte, men vi tror nog på det bättre, inch´Allah!
//Leffe
Svar från Chasid 2012-04-24 11:25
Tack för din kommentar Leif :)
Fred vare med dig Leif :)
//Mikael Good



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number sixteen as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer