"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Snart går mitt flyttlass till blogspot

Efter en hel del funderande fram och tillbaka har jag bestämt mig för att trappa ned mina aktiviteter på Fotosidan. Jag tycker att sidan har utvecklats åt helt fel håll de senaste två åren och jag har därför bestämt mig att som ett första steg flytta min portfolio och i nästa steg min blogg.

Jag har sedan tidigare en blogg på www.chasid68.blogspot.com och jag kommer att lägga upp samma inlägg som jag publicerar på Fotosidan där. Om jag inte är färdig med flytten till augusti nästa år kommer jag att nedgradera till silver och fortsätta tills alla inlägg som är värda att sparas till eftervärlden är flyttade.

I skrivande stund har jag gått ur alla intressegrupperna som jag var med i och jag har tagit bort alla bilder från min profilsida. Än så länge finns min portfolio kvar och jag letar efter ett bra alternativ. Ni får gärna ge mig förslag på vart jag ska lägga portfolion.

Om du vill kan du redan nu välja att prenumerera på mina inlägg på bloggspot. Det är bara att klicka på ovanstående länk och sedan klicka på "Anslut dig till den här webbplatsen". Tack på förhand och välkommen till mitt nya blogghem!


© Mikael Good, 2006. All rights reserved

Klicka på länken nedan om du vill läsa mina inlägg eller länka till min blogg utan att behöva störas av all reklam. Som bonus får du se min blogg ungefär som jag själv vill ha den: chasid68.blogspot.com

Dagens låt: ‪Amsterdam Klezmer Band - Papa Chajes‬

//Chasid

Added 2011-11-29 14:15 | Read 9612 times. | Permalink
Ett bra ställe är 1x.com - dvs, om man som jag inte kan bygga egen websida så är det enkelt att göra det genom deras tjänst.

Så här ser min sida ut där ( jag har köpt egen domän och länkar den via mitt 1x.com-abonnemang):

http://www.lysas.se/

Den går att göra i andra färger tror jag och ändra lite som man vill.

Lycka till!
Svar från Chasid 2011-11-29 17:57
Tack för din kommentar Lysa och tack för tipset :)
Jag har varit bra på att bygga hemsidor men min kunskap är ganska så föråldrad vid det här laget och då kan det vara bra med en färdig mall. Jag har också funderat på att köpa mig en domän så att jag kan samla allt på ett och samma ställe.
//Chasid
Hej, Jag skulle vilja tipsa dig om att starta en wordpress blog istället. Med en bra mall tex profoto så kan du visa bilder med en vettig storlek. Profotomallen är väldigt enkel att modifiera och använda. Kostar ca 1500:-
Här är min hemsida som exempel: http://dagnellfoto.se/

http://wordpress.org/
http://www.prophotoblogs.com/



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number sixtyfive as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer