"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Låt inte bitterheten slå rot i ditt liv

De senaste åren har jag blivit utsatt för en hel del svek, lögner och förtal. Även om det är tufft och svårt att hantera sådana situationer har jag valt att gå kärlekens väg och har förlåtit dem som har gjort mig illa. Tidigare i mitt liv lät jag bitterheten slå rot och det förvandlade mig sakta men säkert till en ensam, bitter och hatisk människa. Jag mötte hat med hat och förakt med förakt och dränkte mina sorger med alkohol. Mitt liv förändrades radikalt i augusti 1999 när jag tog emot Jesus som min personliga Frälsare och Herre. Även om livet fortfarande kan vara mycket tufft och hårt vet jag att jag aldrig är ensam och alltid har någon som står upp för mig. Tidigare så föraktade jag andra människor och såg ned på dem, jag var inte sen att sparka på de minsta och svagaste och kallade dem föraktfullt för parasiter. I dag slösar jag inte bort mitt liv och mina pengar på alkohol utan investerar dem i mina barn istället!

Ni som följer min blogg vet att jag är en annan människa i dag och de som känner mig sedan tidigare har sett förvandlingen från ond till god. Jag försöker att stå upp på barrikaderna för de minsta och de svagaste människorna i världen och jag kämpar för att de ska få berätta sin historia för en större publik.Tyvärr saknar jag ett jobb och jag sitter mot min vilja fjättrad i arbetslöshetens bojor. Det är mycket frusterande för mig som är full av idéer och som vill arbeta och göra rätt för mig, särskilt med tanke på att jag nyligen blev av med ett jobb på ett rent orättfärdigt sätt... Men jag har som sagt var valt kärlekens väg och har förlåtit alla dem som gjort mig illa.

Jag avslutar dagens inlägg med en ikon som jag målade 2001.

Yeshua Messias (c) Mikael Good 2001

Dagens låt:  Ina The Ghettio - Papa San

//Chasid

Added 2011-05-02 10:27 | Read 4169 times. | Permalink
Livet är inte alltid lätt att förstå sig på...men jag vägrar att tro annat än att det skall bli bra till slut!
Gör det du tror på - tro på det du gör...och lycka till!
MVH Lena
Svar från Chasid 2011-05-04 13:44
Tack för din kommentar Lena! Jag försöker göra det som jag tror på, men det är svårt att vara arbetslös småbarnsförälder i dagens Sverige, men trots all motvind har hag målet i sikte och hoppas att jag snart ska få ett meningsfullt arbete där jag kan få användning för mina gåvor.
//Chasid
Oj, det hade nog inte varit trevligt att råka hamna i vägen för dig före 1999.

En härlig ikon!
Svar från Chasid 2011-05-04 13:45
Tack för din kommentar Ragnar! Jag var rätt bra på att dölja mitt hat och min ilska men ibland bubblade det upp på ytan och då var jag nog inte så rolig att möta...
//Chasid
Det är en stor styrka att veta var du är på väg.
Fotomässigt är du mycket långt fram, arbeta för nästa projekt, och gå sedan in i nästa och nästa....
mvh
Morgan
Svar från Chasid 2011-05-04 13:48
Tack för ditt svar Morgan! Jag har målet i sikte. Problemet är att jag har så många projekt som jag vill jobba med att jag inte hinner med.... Det är ganska så frusterande, men jag har haft förmånen att få jobba med mina egna hjärtefrågor som fotojournalist och reporter runt om i världen och jag hoppas att jag kommer att kunna fortsätta med det i större skala i framtiden.
//Chasid



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number fiftyseven as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer