"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Dörrarna håller på att öppnas för mig :)

Det senaste året har jag jobbat en del som fotojournalist och skribent. Även om jag inte har tjänat så vidare värst mycket pengar på mitt jobb så när jag ändå en förhoppning om att kunna försörja mig på det jag gör i framtiden och helt sparka ut A-kassan ur mitt liv.


De Yaqu © Mikael Good, 2004 

 

Två av mina reportage finns nu med i LIFE Force Magazine. Jag tjänar inga pengar på publiceringen utan ser det som ren och skär marknadsföring och hoppas på att den kommer att leda till fler jobb som fotojournalist och skribent för mig i framtiden. Även om LIFE Force Magazine är relativt nystartad så har tidningen redan en hel del inflytelserika läsare. Dörrarna håller på att öppnas för mig och det som jag såg som omöjligt igår kan bli möjligt imorgon :)


Damu © Mikael Good, 2004

Om du är intresserad av bildreportage och dokumentärfoto så tycker jag att du ska hålla ögonen på LIFE Force Magazine. Jag tror att den tidningen kommer att utvecklas till något mycket intressant! Kanske kommer LIFE Force att bli den nya internationella dokumentärfoto-arenan som så många längtar efter.

 




Dagens låt:
Atlantic City - Bruce Springsteen

//Chasid


Added 2011-03-01 10:01 | Read 5757 times. | Permalink
Spännande och kul. Det är en skön känsla när man känner hur seglen sakta fylls med vind och skutan börjar ta fart åt rätt håll. Lycka till! :-)
Svar från Chasid 2011-03-01 10:40
Tack så mycket Joakim :) Framförallt längtar jag efter att få göra rätt för mig, jag ska inte vara arbetslös det tär för mycket på mig...
//Chasid
Joakim K E Johansson 2011-03-01 10:45
Förstår verkligen hur du känner. Jag befann mig själv i den situationen för ett antal år sedan. Det var deprimerande och extremt frustrerande. Kämpa på!
Svar från Chasid 2011-03-01 10:50
Samtidigt som jag är arbetslös så är det många runt omkring mig som mår dåligt för att de har för mycket jobb, det är ett rätt så konstigt land vi lever i och arbetsbördorna borde delas av flera... Men jag är å andra sidan bara arbetslös en vecka till sedan väntar en projektanställning :)
//Chasid
Hoppas att det går bra för dig för dina bilder förtjänar verkligen att få en större publik.
Svar från Chasid 2011-03-01 10:41
Tack så mycket för dina uppmuntrande ord Torbjörn :)
//Chasid
Du tar helt fantastiska bilder Mikael. Jag önskar dig allt gott och lycka i din fortsatta karriär. Det behövs fler som du och framförallt så behövs det fler kanaler för att publicera sådant material som du producerar.
Svar från Chasid 2011-03-01 10:43
Tack så mycket för din uppmuntrande ord Niklas :) Vi får hoppas att det kommer fler kanaler för dokumentärfoto i framtiden, jag tror inte att det är omöjligt att LIFE Force blir en papperstidning om intresset finns!
//Chasid
Mikael, jag håller tummarna och grattis så här långt. Det är bara början...!
GustafE/sofflogg.se
Svar från Chasid 2011-03-01 10:44
Tack så mycket Gustaf :) Kul att se att du gör nedslag på Fotosidan men jag måste säga att jag saknar din blogg här på Fotosidan den rörde runt ordentligt i grytan!
//Chasid
Jag håller alla tummar jag kan hitta för dig =)
Du kämpar och förtjänar detta så mycket.
Kram Lena
Svar från Chasid 2011-03-02 08:54
Tack så mycket Lena :) Det vore kul om det går att få snurr på verksamheten annars så får jag gå in på plan B!
//Chasid
Det är sant att fotoreportaget som konstform förtjänar att återupprättas. Och du kan avgjort bidra till det. Tråkigt att Life force inte har newsfeed.
Svar från Chasid 2011-03-02 08:57
Tack för din kommentar Ernst :) Intresset för bildreportaget finns helt klart och jag tror att den berättarformen har framtiden för sig!
//Chasid
Va' roligt. Som man säger, trägen vinner. Lycka till med ditt fina bildskapande också framöver. Och njut av varje litet upplyst vårtecken.
Svar från Chasid 2011-03-02 19:53
Tack så mycket Göran :) Jag ska försöka njuta av varje litet vårtecken!
//Chasid



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number fiftynine as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer