"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Biffen är borta, länge leve Biffen! (Bildspezial)

Nu är ordningen återställd bland mina steroidkameror och jag har inte längre någon fotoapparat som väger över 900 gram. Biffen var en riktigt bra fotoapparat trots sin storlek och trots att Biffen hade en ovanligt bra batterikapacitet så blev det lite för mycket att släpa runt på, särskilt som både laddare och batterier var ordentligt överdimensionerade. Därför sålde jag Biffen efter mycket tvekande, trots att Biffen faktiskt var den näst bästa fotoapparaten som jag ägt...

En fotoapparat ska användas oavsett om den är digital eller analog och därför följer här en bildspezial med bilder som jag tagit med Biffen.


Klick, Klick © Mikael Good, 2010


I am  Iron Man © Mikae Good, 2010

Nu hoppas jag att någon kameratillverkare ska förbarma sig och tillverka en nätt liten snabb digital fotoapparat med småbildsformat, utbytbara objektiv, hybirdsökare och som går bra att köra på minst 3200 ASA, när en sådan apparat går att få tag på begagnad för en rimlig peng då ska jag kränga mina 900 grams steroidkameror, men fram tills dess får de göra tjänst som redskap för att förmedla mitt engagemang, mina tankar och vara med och dokumentera min vardag.


IFS KTS © Mikael Good, 2010


Motljus © Mikael Good, 2010


Utflykten i skogen  © Mikael Good, 2010


Utflykten i skogen  © Mikael Good, 2010


Boris © Mikael Good, 2010

Alla bilderna i det här inlägget är tagna på min hemmaplan, med Biffen och utmärkt optiskt glas från AG Schott i Mainz.

Dagens låt: Union Station Blues - John Lee Hooker

Dagens bonuslåt: Trubbe Mollberg - Fetasallad

//Chasid

Ps: Glöm inte bort att dokumentera din vardag, det kan bli de viktigaste bilderna som du tar och kom ihåg att en blogg på Fotosidan utan bilder är som en fastlagsbulle utan mandelmassa!

Added 2010-11-25 11:07 | Read 7778 times. | Permalink
Härliga bilder med fin vardagskänsla...man blir glad av dem!
Tack! / Lena E
Svar från Chasid 2010-11-25 17:50
De flesta dokumentärbilderna som jag tar är vardagsdokumentära, det blir mycket bilder på mina barn för min del! Kul att du också giller de bilderna :)
//Chasid
Jag ser att Biffen gjorde bra ifrån sig i händerna på en mästerfotograf! Du kanske har berättat om den förut, men inte sjutton minns jag vad det var för slag. Du brukar ju retas med oss prylnördar och talar inte om vad det är för apparater du använder :-)
Svar från Chasid 2010-11-26 10:44
Någon mästerfotograf är jag inte! Koudelka är en mästerfotograf och även om jag har ett par bilder som håller hans klass så har jag långt kvar till hans nivå :) Fotoapparater är inte så spännande att skriva om det är bättre att visa upp slutresultatet. Jag tror ärligt talat inte att det är någon på Fotosidan som vet vad jag kör med för fotoapparater idag förutom den jag vann i våras då :)
//Chasid



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number seventy as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer