"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Magnum Opus

Nu har jag precis plockat ned utställningen Greetings From Latvia på Kungsporten. Sett till antalet besökare och till försäljningen så blev utställningen en smärre succé. Ett antal tusenlappar kommer också att gå till behövande i Lettland via Hoppets Stjärna. För min egen del har jag inte tjänat en krona på utställningen snarare har utställningen kostat mig en slant. Men det är det värt :)

Tro inte att jag ligger på latsidan för att jag har plockat ned en utställning. Nu håller jag på att ta fram bilder till en annan utställning, en utställning som mycket väl kan bli mitt Magnum Opus. Det kommer dock att ta tid att samla ihop allt material, digitalisera, framkalla och montera. Det kommer att kosta mig en hel del pengar men om jag sprider ut kostnaden på ett par månader eller över ett år så borde det gå!

Utställningsplatsen är inte spikad ännu, men jag vet vart jag vill ställa ut och jag ska göra allt som står i min makt för att så ska ske :)



Far och son, De Yaqu © Mikael Good, 2004

På tal om Magnum Opus så ska jag åka iväg på en reportageresa i slutet av månaden och det bästa är att jag får betalt denna gången :)

//Chasid

Ps: Har ni märkt att det går att klicka i alla olika etiketter som lagts upp på Fotosidans blogg? Det är nog en bugg och en orsak till att bloggen går så segt som den gör efter serverbytet, men det hade varit lite kul att kunna klicka i dem alla :)

Added 2010-11-10 13:15 | Read 30693 times. | Permalink
:)...tagen å fedigerad the iphonr"Nikon D90" "Sigma 50 mm 2"Skak"bilder:-)"Året 2008 i bild" Finland finska fotografer<3<3 108-08-081D MkIIIn1D MkIV1Ds MkIII20 Juni 200920 sekunder20-års jubileum20/1.82008-05-012008-08-082008-10-1420090206 13.1120090328 12.072010 Båt-cykel Kroatien8 G ED på EOS 1Ds Mark III med full funktionallitet8 m. 2 ggr konverter80 fot9 månader9-39-59/11Á la NaturaA room with a viewA Shocking Insidea-bombersA-carpetAbout the neighborhoodAbramis Brama Zaragon JönköpingAbsolutabstractabstract freehand painting picturesAbstrakt fotoAdam ClaytonAdobe Camera Raw 5.7Adobe Photoshop Lightroom 3Adobe Photoshop Lightroom 3 BetaAdriatiska havetAdventskalenderAdvokatbyrån WikmarkAF-S NIKKOR 200-400 mm f/4G ED VR IIaffischaffärAfghanistanafricaAfrican JacanaAfrican VillageAlinaAlingsåsAlingsås Kommunalkekungall starAlla helgons dagAllergisk mot medicinerAllergivänlig mat fotografera kokbokAlliansfrittAmerican Car ShowandersAnders Järkendalanderssonandevärlden...andhaneAndliga vägledareAndra SidanarbetslivArbetsplatsArbetsresorarbetssäkerhetarbetsvilkorArcheryArena SkövdeArgentinaarholmaArista Premium 400arrieartArt Design 2010art nudeart-nudeartbildartist talkartisterartisticartistic nudeartorlundaArubaArvidsjaurAvena sativaBetula AlbaBilora BoyBorder collieCallistemon rugulosuscanon powershot S95Cowgirlegokorten testHedera helixhepatica nobilisHouse of metalida jabbieJin MaoKristi TörnekronaLarix decidualena quistmarkus kinnunenmusse piggMördarsnigelNikon D90Nääs FabrikerPopsiclePulsatilla VulgarisPå jobbetRöd Lampborstewilly Clay bandÖrnörn havsörn gräsöörn rovfågelÖrnarÖrnjägareÖrnsafariörnsköldsviköronöronlösöronmanetörtörterÖrträskÖrträsksjönÖruddenÖrörda vattenÖsjönöstöstafrikaöstanåÖsterÖsterbottenösterbybrukösterdalälvenÖsterfärneboÖstergötlandÖstergötland länsmuseumÖsterlenöstermalmösterrikeÖstersjökryssningöstersjönöstersundÖstgöta NationöstgötaslättenÖstmarkÖstra Göingeöstra mälar strandÖsttysklandöverblickÖverblommad maskrosöverexponeradövergivenövergiven byggnadÖvergivetövergivna husövergivna platserövergångsställeöverkalixÖvernaturliga fenomen på fotoövernaturligtÖvernaturligt AndligtÖverraskad av trafiken!översvämningÖvervakningskamerorövningÖvningskörningÖvr djurÖvre HäfvlaÖvrig Sportövriga djurÖvrigtövringt
Gratulerar till framgången!

Det där med etiketterna, det är besynnerligt. Att de är klickbara är inget nytt, men att du tydligen fått hela ditt egna förråd av etiketter upprapade under bilden, det är något jag aldrig sett förut och inte ser nu heller på något annat ställe. Är du säker på att du inte bockat för allesammans innan du sparade bloggposten?

Jag skulle vilja ha etiketterna i högerspalten, och det är klart att man vill se alla. Annars kan man ju inte använda dem för selektiv sökning i bloggen.



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number twentynine as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer