"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Biffen och bananen

Det är många som undrar vad jag har för fotoapparater, jag väljer därför att visa en bild på två av dem i slutet av inlägget. Men märk väl, det är inte fotoapparaterna som gör bilden och inte heller objektiven utan den som står bakom fotoapparaten och särskilt om man väljer att väva in sin egen livserfarenhet i bilderna och låter kamerorna och objektiven förlänga det ögat ser och hjärtat känner!

Lillåvägen
Lillåvägen © Mikael Good

Har jag inget personligt intresse eller engagemang i det jag avbildar så brukar det sluta med pannkaka... Det är nog därför jag inte skulle klara av att vara pressfotograf...

På väg hem från affären
På väg hem från affären © Mikael Good

Två olika fotoapparater, den ena är bra på det andra och den andra är bra på det ena och tillsammans så bildar de en mycket bra kombination för både reportage- och dokumentärfoto. Men visst ser de lite lustiga ut tillsammans, lite som Biffen och Bananen :)


Biffen och Bananen © Mikael Good, 2010

Dagens låt: More Money - Teflon

//Chasid

Pa: Jag kommer inte att avslöja vilken EOS-1:a som döljer sig bakom maskeringen, den kan vara laddad med film, minneskort, den kan heta EOS-1, 1Ds eller 1D Mark II, III eller IV vilket namn den har spelar ingen som hellst roll, det viktiga är att fotoapparaten är ett bra redskap för att förmedla äkta känslor och engagemang!

Added 2010-11-06 15:45 | Read 4371 times. | Permalink
Själv så tror jag att vi är bara bärare av kamror och att det är kameran som leder oss till motivet. Vad synd att du inte vill avslöja din längd på din penis,förlåt din eos.
/Kenneth
Svar från Chasid 2010-11-06 19:21
Du får nog köpa en Nikon D7000 om du vill att kameran ska leda dig till motivet Kenneth :)
//Chasid



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number thirtysix as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer