"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Alla har fel!

De senaste månaderna har jag råkat ut för en hel del missförstånd angående vad jag har skrivit i min blogg. Det kanske är som så att jag inte är tillräckligt tydlig med det som jag skriver, eller att min humor inte riktigt når fram till alla läsare? Men jag strävar aldrig efter att trampa någon på tårna eller att såra någon med mina inlägg! Ofta så kryddar jag mina inlägg med en stor portion humor och för säkerhets skull brukar jag då lägga in ett eller flera glada :) för att stryka under att det här inlägget inte riktigt ska tas på fullaste allvar. Men trots mina glada :) finns det personer som felaktigt ser mig som en översittare eller en person som tror att han alltid vet bäst...

Men jag är inte någon "Pelleredig" som tror att jag är störst bäst eller vackrast... Trots att jag inte sticker under stol med det som jag är bra på! Att jag inte sticker under stol med det som jag är bra på gör jag främst av största respekt till Honom som har gett mig gåvorna! Jag vill helt enkelt inte förringa de dyrbara gåvorna som jag har fått av alla goda gåvors givare genom att på svenskt sätt påstå att jag är dålig på något som jag egentligen är bra på!

Som person är jag ganska så skojfrisk och jag har aldrig långt till vare sig leenden eller skratt! De som har träffat mig och känner mig vet att jag är ganska så ödmjuk och oftast sätter andra människor före mig själv! Men jag är inte perfekt utan jag har liksom alla andra fel och brister som jag dagligen brottas med!

Det enda sättet att bli fullkomlig på i egen kraft är att bli fullkomligt galen :) Hojta gärna till om ni tycker att mina inlägg blir allt för galna :)

Vägen är helt klart viktig, men för mig är MÅLET det viktigaste och då pratar vi inte om mat, även om ett par mål mat per dag inte är fel det heller :) Min dotter tycker att jag är lik Obelix och det förstår jag inte riktigt var hon har fått ifrån :)

För ovanlighetens skull så kommer jag inte att krydda det här inlägget med ett par bilder eller flera. Utan jag överlåter år er mina kära läsare att själva måla upp dagens bild för era inre ögon :)

Dagens låt: Alla har fel - Thåström

//Chasid

Added 2010-06-20 18:09 | Read 7685 times. | Permalink
Tycker du skriver bra (även om jag ibland inte hänger med =)
Men att du vill någon illa tror nog väldigt få. Du verkar en kille med bra hjärta.
/Lena
Svar från Chasid 2010-06-20 21:27
Tack så mycket för din kommentar Lena!
Det är alltid kul med positiv respons!
Tyvärr så får man inte sticka ut hackan i Jantelagens Sverige utan man ska tyst rätta sig in i ledet som det verklighetens folk som regeringen kräver...
//Chasid
Jag har alltid haft stor behållning av innehållet i dina bloggar, både text och bild. Enligt mig skriver du bra, med både humor och allvar, vilket gör att jag flitigt spanar efter nya inlägg. :)
Hälsningar
Anna
Svar från Chasid 2010-06-20 21:28
Hej Anna och tack för din kommentar!
Kul att du gillar min blogg :)
//Chasid
Vad synd att du inte hade med ett foto, för foto är du suverän på! :-)

I den kända boken "A course in miracles" kan man läsa följande tänkvärda uttalande: "If I defend myself, I am attacked".

Jag tycker att du lika gärna kan ignorera surpupporna. Då drar de iväg någon annanstans för att ventilera sin frustration. För det är den som den handlar om, inte dig.
Svar från Chasid 2010-06-20 21:35
Hej Ernst och tack för din kommentar!
Jag har visst med ett foto i dagens blogg men det är imaginärt :)
Ibland så är anfall bästa försvar och då gäller det att vara steget före! Det är faktiskt en bra taktik mot surpuppor och ett sätt att rycka undan mattan under deras fötter, vilket gör att de får sig en liten näsbränna och lommar iväg med svansen mellan benen och i förlängningen kanske det leder till att de lämnar oss helt och hållet :)
//Chasid
Nä, om jag läser vad du skrivit så är det inte ett imaginärt foto utan en imaginär målning! Så det så... :-)
Svar från Chasid 2010-06-21 11:15
Man får måla med ljus, pensel eller något annat :-)
//Chasid



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number ninetyfour as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer