"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Ordningen är återställd på Fotosidan :)





De rätta personerna tronar åter över fotosidans blogg och de båda bloggseniorerna har visat oss uppstickande ungtuppar var skåpet ska stå :) Det som är intressant med Fotosidans blogg är att man inte behöver spela blond 18 årig bimbo (manlig eller kvinnlig) för att få många läsare utan här premieras livserfarenhet och kunskap!

Dagens låt: Old Man - Neil Young

//Chasid

Ps: Jag kan för mitt liv inte begripa hur det här smått ironiska inlägget kunde missförstås... Skulle någon vänlig läsare som inte har Jantelagens skygglappar för sin ögon kunna förklara det för mig.

Added 2010-06-18 23:01 | Read 8135 times. | Permalink
Tack för värmande ord Mikael!
Och ha en fin helg!
/Bengan

Ps. Schyst låt! :)
Svar från Chasid 2010-06-19 09:03
Hej Bengt och tack för din kommentar!
Neil Young är aldrig fel och trots att han nu är gammal så kan han fortfarande leverera fullständigt briljanta skivor :)
Trevlig helg!
//Chasid
Har inlägget missförståtts? Var det ironiskt? Och vad är det för fel på 18-åriga bimbos?

*lol*

Nej, jag håller med dig, det är stil på FS-bloggandet.
Svar från Chasid 2010-06-19 20:22
Hej Ernst och tack för din kommentar!
Läs gärna igenom dagens bloggar och en del kommentarer till dem (dock ej till detta inlägget) så får du se att det finns dem som tyvärr har missförstått det här inlägget... Du som jag vet att en del läsare ibland läser in sådant som inte står i texten...

Ironin i det här inlägget ligger i att ungtupparna dvs Johan Larsson och jag till sist har fått lämna över "Bloggtronen" till Bengt Björkbom och Bert Carlzon :) Den som har läst våra inlägg om bloggtoppen de senaste veckorna hänger säkert med och för dem som inte hänger med finns för säkerhets skull ett glatt :) för ironi i inlägget!

Min sista mening är dock inte någon ironi utan ett konstaterande att Fotosidans blogg till skillnad från andra bloggportalet premierar livserfarenhet och kunskap framför s.k. bimboinlägg som frodas på andra bloggportaler. Lägstanivån på Fotosidans blogg är betydligt högre än högstanivån på många andra bloggportaler!
//Chasid



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number seventysix as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer