"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

EOS 740

Vad döljer sig egentligen bakom rubriken EOS 740? Är det en nytt spännande rykte om en kommande kameramodell från Canon som jag fått ta del av eller är det något helt annat. Häng med in i bloggen så får du se vad det är som jag har hittat!

När jag var ute på utflykt med mina barn i Huskvarna idag så hittade jag den här bilen och när jag såg registreringsskylten så kunde jag helt enkelt inte låta bli att ta ett par bilder på den :)


Nissan EOS 740 © Mikael Good

Nissan EOS 740 © Mikael Good

Om du vill se fler bilder från mina vandringar i Huskvarna kan du klicka här: New Jersey & HV71 - Bildspecial Mark III. Idag passade jag även på att utöka mitt Huskvarna arkiv, bilder som kommer att dyka upp i framtida bildspecialare och var lugn jag tänker inte spamma ur mig en massa inlägg på ett par minuter, så lågt sänker jag mig inte :)

Du är även varmt välkommen till min andra blogg där jag kan skriva lite mera fritt från hjärtat än här: http://www.chasid68.blogspot.com/

Dagens låt:
The Bottle - Gill Scott Heron

//Chasid

Added 2010-05-28 15:09 | Read 8031 times. | Permalink
Tankas den med film?
Svar från Chasid 2010-05-28 16:38
Hej Thomas och tack för din kommentar!
Det går nog att stoppa film i tanken men jag tror att den föredrar D-76 eller någon annan soppa :)
//Chasid
Den var kul.Uppmärksam du är!
Varför inte tanka Rodinal???????
HA de bäst//Kurre
Svar från Chasid 2010-05-28 18:54
Hej Kurt och tack för din kommentar!
Klarar bara bilen en spädning på 1+50 så blir det en billig driftkostnad :)
//Chasid
Jag kollade din andra blogg, så jag vet vad du menar med "fritt ur hjärtat" :-)

En riktig misantrop är du, hur ska du kunna göra världen bättre med en sådan svartsyn? :-) Mer humor i politiken! EOS 740 är humor...
Svar från Chasid 2010-05-30 21:02
Hej Ernst och tack för din kommentar!
Du efterlyser mer humor i politiken jag säger bara Göran Hägglund, karln är ett stort skämt :-) Men någon misantrop är jag inte trots att jag när på ett ogillande mot dem som på olika sätt sparkar på de minsta och de svagaste grupperna det är snarare ett uttryck för en djup solidaritet med de grupperna! Jag är snarare en filantrop! Det som inte riktigt framgår i skriven text är att jag har nära till både leende och skratt de som träffat mig och känner mig vet det!
//Chasid
Det gläder mig att höra att du egentligen har gott lynne! Visst snear man på dem som sparkar på de svagaste. Men frågan är: vilket förhållningssätt främjar bäst en positiv förändring? Att ventilera sin frustration, eller... ?

Själv tror jag på Paulo Freires tes, att de förtryckta måste befria sig själva. Inte för att det är rättvist, utan för att det är så världen fungerar. Och befrielsen måste ske på individens livsplan. När ledarna tar över blir de förtryckta de nya förtryckarna.



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number eightyfour as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer