"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Min bästa bild år 2009 är ett reportage :)

Just nu pågår en stafett på Fotosidans blogg där medlemmarna själva ska välja ut sin bästa bild. Jag tar emot stafettpinnen från Anna Ulmestrand som utmanat alla bloggare på Fotosidan. Det är mycket svårt för mig att välja ut min bästa bild för år 2009, det finns helt enkelt för många bra foton i mitt arkiv att välja på :)

Därför väljer jag att presentera mitt bästa reportage för år 2009 istället! Reportaget gjordes förvisso redan i december 2008 men det publicerades först under hösten 2009. Reportaget går att läsa i sin helhet i tidningen Junia nummer 5/2009. Tidningen Junia finns att läsa på de flesta tandläkarmotagningarna och vårdcentralerna och det går säkert att beställa Junia nummer 5/2009 för den som vill det från Junias hemsida.




Emma © Mikael Good, 2008

Dagens låt:
Pipeline - Johnny Thunders

//Chasid

Added 2010-02-05 09:49 | Read 4427 times. | Permalink
Har inte tillgång till någon svensk vårdcentral, men jag godtar bilden på Emma som (möjlig) årsbästa. Vad ska jag säga? Jag tycker verkligen om den bilden!
Svar från Chasid 2010-02-14 20:37
Jag har några foton som övertrumfar bilden på Emma men de sparar jag för en utställning nästa år, om allt går vägen kommer jag att ställa ut tillsammans med en internationellt meriterad fotograf från ett av våra grannländer :)
//Chasid



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number seventy as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer