"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Aftonbladet, Expressen, Rapport med flera media har kontaktat...

...min fru som jobbar som informatör på Hoppets Stjärna under dagen och bett om material och uttalanden om situationen på Haiti efter den mycket svåra jordbävningskatastrofen som drabbade landet natten mot onsdagen. Det fattiga och plågade Haiti hade precis börjat återhämta sig efter de svåra orkanerna som dödsbringande svepte över ön hösten 2008 när jordbävningen på ett ögonblick rev ned allt som de hade jobbat för...

Nu behöver människorna på Haiti din och min hjälp och det är bråttom! Det är dags att sluta klaga på våra "dåliga" löner, på våra höga skatter och på att vi inte har råd att köpa allt det vi vill och gräva djupt i plånboken och solidariskt ställa upp för våra bröder och systrar på Haiti! Vi kan tyvärr inte hjälpa alla men kan vi hjälpa en person var så har vi vunnit mycket!

Låt oss gemensamt göra detta nya decenniumet till ett solidaritetens och medmänsklighetens decennium, det förra gick tyvärr i girighetens och egoismens tecken...

http://www.hoppetsstjarna.se/


Pojke på Haiti © Dennis Thern, Hoppets Stjärna

//Chasid

Added 2010-01-13 20:58 | Read 3063 times. | Permalink
Tack för tipset! Jag gav det vidare till min fru, innan jag åkte till jobbet. När jag kom hem för lunch hade hon varit inne på hemsidan och skickat in en gåva. Hoppas det är många som inser att här gäller det att handla snabbt.
Svar från Chasid 2010-01-14 20:42
Vi får hoppas att det är många som förstår hur hopplös situationen är för Haitierna och gräver riktigt djupt i plånboken!
//Chasid



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number sixteen as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer