"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Pressfrihet i bloggen, Mark II

Nu har jag kommit på ett utmärkt sätt att få ut den informationen som jag inte kunde skriva om i min blogg. En sak är klar när bollen väl kommer i rullning så kommer det att märkas :)

Hade jag publicerat informationen i min blogg hade både jag och Fotosidan kunnat få problem och jag vill inte bryta eller provocera mot de bloggregler som finns här på Fotosidan.


Kålgården Jönköping © Mikael Good, 1996

Dagens låt: Ragnar Borgedahl - Hum, hum från Humlegården

//Chasid

Added 2009-10-23 13:48 | Read 7814 times. | Permalink
Jo men, samtidigt. Om du vet att du inte kan säga B, så behöver du ju heller inte säga A. Eftersom ni (det är lite samma med Johan E) bara gör oss läsare nyfikna på vad det är ni inte får skriva om, när ni skriver så.
Svar från Chasid 2009-10-23 14:02
Jag vill hemskt gärna berätta allt jag vet i min blogg men av respekt mot Fotosidan och mina källor väljer jag att inte publicera materialet i min blogg. Jag skulle gärna berätta, det är därför jag trots allt säger A väl medveten om att det kan ses som en s.k. Teaser av nyfikna läsare :)
//Chasid
Det här blogginlägget säger mig ingenting och retar mig. Om man vill nå ut med något så är det väl bara att välja rätt forum för det. Och om det är så extremt som du vill få det till så kan du alltid publicera det på flashback. Men om du verkligen tycker att det är av allmänintresse här på fotosidan så tycker jag att du ska publicera det du vill säga istället för att försöka söka nyfikenhet.
Svar från Chasid 2009-10-23 14:36
Tråkigt att du ska bli arg men du får la titta på fotot och lyssna på låten istället :)

Jag försöker inte söka nyfikenhet utan inlägget är snarare ett svar på några av kommentarerna som jag fick till förra inlägget att nu har jag funnit en lösning på problemet och satt bollen i rullning, hade jag skrivit något på flashback eller på någon annan fri plats på internet hade jag helt enkelt skickat med en länk, vilket är en bra väg om man vill kringgå reglerna :) Men jag kan förstå att en del läsare blir nyfikna, det hade jag nog också blivit om jag läst något liknande!
//Chasid
Vill förtydliga att jag inte blir arg, utan däremot retar det mig. Blir ändå lite nyfiken att veta vad det kan vara som är så viktigt men orkar inte lägga tid på det. Bra bild och en fin låt som tyvärr missbrukats;)
Svar från Chasid 2009-10-23 14:52
OK! Håller med dig om att låten missbrukats, orginalet av Ragnar Borgedahl är betydligt bättre än den halvdana kopian som dök upp för ett par år sedan...
//Chasid
gör en ny blogg på blogger eller någon annan blogg:) Där kanb du skriva allt du vill, fast vet inte om man får länka genom bloggen till en annan blogg? Kan inte reglerna, strunt samma! Gör en blogg på en annan sida och skriv allt där!
Svar från Chasid 2009-10-23 15:24
Jag övervägde internet som medium men genomslaget blir betydligt bättre genom media :)
//Chasid
Jag är inte nyfiken.
Svar från Chasid 2009-10-23 15:22
Skönt att höra Kenneth :)
//Chasid
Äsch, det säger du bara...... ;-)))
Svar från Chasid 2009-10-23 17:37
Jag önskar ibland att de vore så :)
//Chasid
Jag är väldans nyfiken, kan du ge en liten "hint" om vad det gäller. Är det inom foto? Ngt så tråkigt som en ny modell? Politiskt? Ett svar på människans stora frågor?
Svar från Chasid 2009-10-23 17:38
Ok! Jag ska ge en hint det rör sig om politik, eller rättare sagt den värsta formen av politik...
//Chasid
Det låter ju intressant, då förstår jag att FS kanske inte är rätt forum för ett avslöjande.
Bra ialla fall att vi får bort (får vi då hoppas) så mycket som möjligt av den ruttna delen av politiken.



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number fiftytwo as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer