"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Är du en dum sill?

Förra året tåtade jag ihop ett aprilskämt som handlade om en kommande modell från Canon, Canon EOS 50D och det var förvånansvärt många som lät sig luras :) Trots att jag hittade på kamerans specifikationer så visade det sig att mycket av det jag hittade på visade sig stämma när kameran väl dök upp framåt hösten :)

Jag har funderat en hel del på hur jag skulle toppa förra årets aprilskämt. En Canon EOS 1D Mark IIIn med fullformatssensor, 12 megapixlar,  Live View, 12 bilder/sekund, 3" skärm med 930.000 pixlar och filmning i HD kvalitet för 35.000 kronor som kommer i augusti hade varit tacksamt att skämta om tillika om en Nikon D700x med 24 megapixlar, filmning i HD kvalitet och Live View för 32.000 kronor som ska presenteras i mitten av april :) Men jag är faktiskt rätt nöjd med bedriften att jag lyckades lura ett par tusen läsare förra året och därför så blev det bara ett inlägg med rubriken: Är du en dum sill istället för ett regelrätt aprilskämt :)

Förra årets skämt: http://www.fotosidan.se/blogs/chasid/16728.htm


Templet i Dali © Mikael Good, 2004

Dagens andra låt: Fast Train - April Wine

//Chasid

Added 2009-04-01 08:10 | Read 3237 times. | Permalink
Hungern efter nya grejor verkar vara stor. Hoppas de inte glömmer att fotografera.

/Gunnar
Svar från Chasid 2009-04-01 10:42
Det viktigaste för många fotografer är tyvärr att kunna skryta med sin dyra utrustning vid Hornborgarsjön eller vid fotoklubbarnas fikabord... Dyra grejer blir oftast ett substitut för dåliga foton enligt resonemanget har jag bara den nya Nikonen då så kommer mina foton att bli bra!
//Chasid
Fin bild, Chasid. Men Aril Wine? Minns dem från tonåren då man var hårdrockare (eller rättare sagt, jag hade lyckats förtränga dem till idag), men det var aldrig nån låt som jag fastnade för. Men visst, det är kul att du har med dem i år istället för ett aprilskämt! :)
Svar från Chasid 2009-04-01 10:37
Låtvalet stod mellan April Wine och Toto men April Wine vann på ett mer passande namn och visst det är musik som passar på första april :) Får hoppas att dagens första låt passar dig bättre när jag publicerar det inlägget om någon timme (jag vill ju inte bloggspamma)!
//Chasid



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number seventyone as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer