"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Tro inte på rykten...

Enligt ryktet så har jag varit en man som varit djupt involverad i tung brottslighet. Ryktet säger även att jag har var en hårdför torped och indrivare och att jag gjort en del vänder på kåken pga detta.

Men man ska inte tro på rykten, jag rörde mig förvisso i utkanten av en del mer eller mindre kriminella kretsar på 90-talet. Men jag valde att inte anamma deras livsstil trots att jag fick en del erbjudanden bl.a. ville en hälare och svartabörs handlare att jag skulle bli hans torped/indrivare mot bra betalning, ett erbjudande som jag givetvis tackade nej till trots att jag vid det tillfället var i desperat behov av pengar pga studier och arbetslöshet. Men sanningen är att jag är helt ostraffad och inte har begått några brott och på den vägen kommer jag att fortsätta vandra! Hade jag haft körkort hade jag tom kunnat bli polis :) Kanske blir det som så att jag hamnar bakom galler ändå, men inte som fånge utan som plit!


Kinesiska muren © Mikael Good, 2004


Kinesiska muren © Mikael Good, 2004

Dagens låt: The Specials - Gangsters

//Chasid

Added 2010-01-07 15:18 | Read 3131 times. | Permalink
Man skall nog aldrig säga aldrig;-) Det kan gå fort från toppen till botten och då kanske man inte har möjligheten att välja. Den som spar, han har ju som bekant men den som inget har måste ibland ta.

Ahh, har nästan glömt av hur bra Specials var eller kanske till och med är. Tack för den.
Svar från Chasid 2010-01-08 09:22
Jag har varit nere på botten och då valde jag ändå att gå den raka och ärliga vägen. Den som tar han spar men får inte roligt :)
//Chasid
Ja se dessa rykten. Du skulle inte ha erkänt detta utan levt på din bad boy-image. Specials såg jag sommaren 78 när dom å Suicide spelade förband till Clash i London. Kan ha varit min bästa konsert någonsin. Strummer satte upp mig på listan så jag kom in när det va 18årsgräns. Han va minsann ingen bad boy du :)
Svar från Chasid 2010-01-08 09:20
Jag är för gammal för att spela bad boy :) Men när jag var yngre så spelade jag rollen väl.

Har tyvärr aldrig sett Specials men utifrån konsertfilmerna som jag sett så måste de ha varit riktigt grymma live. De har oförtjänt blivit kallade för rassar, visst de var skinheads men de var skinheads mot rasism.

Uppsatt på listan av Strummer! Nu blev jag nästan lika avis som när en bekant berättade att han suttit och snackat musik och druckit London Ale med Strummer och Weller ett par timmar på en pub i London i mitten av -90 talet, om jag inte minns fel var Noel Gallager med på ett hörn också...
//Chasid
Weller å Strummer med öl i handen hade ju varit toppen. Weller va tydligen ganska så respekterad av dom äldre punkbanden trots sina unga år. Frågade Rotten '77 om vilket punkband han ogillade mest. Han svarade snabbt att han inte gillade Stranglers å då jag sa att jag trodde han skulle säga Jam för att dom hade sagt i en intervju att dom skulle rösta tory. Då log han bara å sa nåt att han visste att det bara va en ploj och att Weller visste bättre än så å då va ju Weller inte äldre än 19. Sen att jag tackade nej att bli bjuden på en öl av Topper på Marquee ska vi tala tyst om. :)
Svar från Chasid 2010-01-08 13:25
Stranglers var det inte många av de andra punkbanden som gillade men de gjorde helt klart några bra låtar innan de flippade ut totalt i början av 80-talet.

På tal om öl på Marquee så var Topper Headon mitt nick när jag var ute och tjôtade på chattsidor i slutet av förra seklet :)
//Chasid



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number ninetysix as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer