"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Chasid´s foto & låt del 3


Utsikt över hamen på Capri © Mikael Good, 2004

Jag kan rekommendera ett besök på den mytomspunna ön Capri till dem som är intresserad av spännande arkitektur- och landskapsfotografering. För den som har ett kulinariskt intresse kan jag förtälja att maten i den här delen av Italien är fantastiskt god och då särskilt pastan den är magnifico! Res gärna till Capri i april eller maj då ön visar upp sig från sin allra vackraste leende grönskande sida!

Min tanke med Chasid´s foto & låt var att bara presentera ett foto och dagens låt och ingenting mer, men jag kan inte låta bli att skriva, orden bara bubblar ur mig! Jag kanske inte skriver ett nytt inlägg under rubriken Chasid´s foto & låt varje dag och det kan kanske bli som så att jag slutar den tvärt i februari, jag står fortfarande och väger om jag ska lägga ned bloggen eller inte lagom till tvåårsjubileumet.

Dagens låt: The Meters - Ease Back

//Chasid

Ps: Filmkorn är snyggt!

Added 2009-01-14 07:34 | Read 6563 times. | Permalink
Ja, Capri är som du säger helt klart värt ett besök! Länge sedan jag var där, men minnena är goda! Hela Italien är ju "gott". :-) Och visst är filmkorn snyggt, speciellt det analoga!! :-) Kanske en av de få saker där jag inte tycker att det digitala presterar på samma nivå.
Ciao! /Peter-L
Fin bild, Chasid. Känns lite orolig och dramatisk, trots den idylliska småbåtshamnen!
Hela Italien är sevärt i mina ögon. Älskar Rom, Sicilien, de delar av Kalbrien jag sett, vissa delar av Venedig mm mm

Vore synd om du slutade blogga även om inte all din musik är min musik. Jag lyssnar i alla fall på dem. alltid lär man sig något nytt

mvh
Bengt
Aah, Capri. När jag var där var det för mycket turister, så vi tog den dödsföraktande bussen till Anacapri. Där var lite lugnare och mer avslappnat.



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number sixtythree as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer