"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

En regntålig och lätt kameraväska

När jag flyttade bilder mellan olika hårddiskar för ett par dagar sedan hittade jag ett foto av min gamla fina kameraväska som jag fick på Kjell och Co för fem-sex år sedan. Väskan var inte så robust och skyddade dåligt mot stötar, men den skyddade däremot bra mot regn och rusk :)



Dagens låt: Elephant Stone - The Stone Roses

//Chasid

Added 2009-01-06 17:51 | Read 7307 times. | Permalink
Bra låt. Den dansade man till 1991! :)
Svar från Chasid 2009-01-06 18:56
1991? Jag dansade till den redan 1988 och på den tiden hade jag ungefär samma klädsmak och liknande frisyr som Ian Brown i videon!
//Chasid
Den kom väl inte ut förrän 1989? Vad jag har hört så finns den med i den amerikanska utgivningen av The Stone Roses, som avlsutningsspår - istället för I am the Resurrection. Tycker det är märkligt om det är så, för Fools Gold är lite annan typ av musik, än resten av skivan!
Svar från Chasid 2009-01-07 11:24
Jag har låten på en gammal välspelad maxi som kom ut 1988. Låtlistan är som följer: Elephant Stone (den längre maxiversionen), Elephant Stone 7" versionen, Full Fathom Five, The Hardest Thing In The World.

Fools Gold ersatte I Am The Resurrection på den amerikanska utgåvan, jag tycker också att det är lite märkligt för även om det är en mycket bra låt så passar den inte som du skriver in på resten av skivan.
//Chasid
Jaha, för jag har 12;an, som heter FOOLS GOLD 9.53, och kom ut 1989. The Hardest Thing In The World på baksidan. Skivan kläds av nån canvasbild av John Squire, med delfintema.

Helt överens med dig. Det enda gemensamma är att det är samma grupp och samma demonproducent, annars är musiken väldigt annorlunda. Men jag tror att de låtarna som är på debutskivan, förutom Fools Gold, är ganska gamla. Såg på Youtube ett liveframträdande från 1985, där de framför I Wanna Be Adored, i nästan punkversion! :) Därför känns Fool Gold mycket senare och modernare.



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number seventytwo as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer