"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Köp en brandvarnare!

Varje gång som jag går hem med min lilla dotter från dagis ser jag huset som nyligen förrötts av en våldsam eldsvåda. De som bodde i huset blev räddade i sista stund av en ilsket pipande brandvarnare. Nu när ljusets högttid närmar sig med stora steg är det extra viktigt att göra en livsviktig investering - Köp en brandvarnare och köp gärna några extra som du kan ge bort till nära och kära!



Dagens andra låt: Play with Fire - The Rolling Stones



//Chasid

Added 2008-12-07 17:29 | Read 3748 times. | Permalink
Jag kan bara hålla med dig! Det borde ligga minst en brandvarnare under alla julgranar i år.. Den räddar liv! jag köpte brandvarnare förra året till dom jag älskar och håller av, nära o kära.
Jag ska skaffa en brandvarnare och lägga på hatthyllan. Hade en innan, fastmonterad i taket utanför badrummet, men den började tjuta varje gång jag duschade mer än fem minuter (så nu är den trasig)!
Vi hade brandvarnare där dom förmodades göra nytta.I köket pep det varje gång jag stekte fläskotlettar,varje gång jag stekte strömming, varje gång jag stekte isterband och varje gång jag stekte överhuvud taget något så jag tog ner den.Vi hade en i finrummet där vi är när vi vill vara fina.Men den pep varje gång vi tände levande ljus,så den tog jag ner.Så nu ligger dom i en byrålåda.Dom piper inte mer.Grannen som är religös säger att gud vakar över mig.
FH Kenneth



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number twentynine as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer