"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Topp fem listan...

...över mina mest besökta foton på Fotosidan! Tre av fotona är jag själv riktigt nöjd med! Så får man nog inte skriva i jantelagslandet Sverige, men det bryr jag mig inte om :)

1. Människans bästa vän?
2. Flyg, ormvråk, flyg
3. The Modern World
4. En liten flicka i Waxi
5. Smögenbryggan

Jag skrev ett blogginlägg igår som heter "Jag tycker att det är lite märkligt..." där jag skrev att jag tycker att det är lite märkligt att ett av mina mest betittade foton här på Fotosidan har fått så lite kommentarer. Nu har jag kommit fram till en konklusion om varför det är så! Jag är helt enkelt för dålig på att kommentera själv... Jag var dålig på att ta mig tid att kommentera foton förut nu är jag usel. Det här med kommenterandet på Fotosidan är lite av ett givande och tagande tror jag, kommenterar man mycket så får man många kommentarer!

Just nu är jag i en situation i livet då jag inte har så speciellt mycket fritid över till annat än att skriva ett och annat blogginlägg samt att fotografera. Men jag ska försöka bättra mig på kommenterandet så att jag åtminstone skriver ett par kommentarer på foton i veckan.



9. (Fotos titel) Är mitt minst besökta foto med endast 24 visningar. Sima SF 100, Kodak Ektacrome.

Klicka här för att se foto i större format

Dagens låt: Wang Dang Doodle - Howling Wolf



Mvh//Chasid

Added 2008-08-03 10:24 | Read 5212 times. | Permalink
Har haft samma ämne under bearbetning för en blogg här. Mina mest kommenterade foton sammanfaller inte alls med de bilder jag tycker är mina bästa. Mina, enligt mig bästa, bilder brukar inte få en enda kommentar.
Svar från Chasid 2008-08-03 11:45
Hej Cecilia och tack för din kommentar!
Tre av de fotona som jag är mest nöjd med har fått både många visningar och relativt många kommentarer! Men visst har jag en del foton som har fått få visningar och inga kommentarer på, men jag hänger inte läpp för det huvudsaken är att jag får sagt det som jag vill med mina foton :)
Mvh//Chasid
Kul med en personlig topplista. Klart att man måste gilla några av sina bilder bättre än andra. Det intressanat är vad aspekten personlig relation till bilden gör bilden till för mig och vad andra har för syn på den.
Svar från Chasid 2008-08-03 11:48
Hej Ann-Louise och tack för din kommentar!
Det är inte min topp fem lista utan de av mina foton som har fått flest visningar på Fotosidan i fallande ordning! Det som är kul är att tre av mina egna personliga favoriter är med på den listan :)
Mvh//Chasid
Tycker nog att Smögenbryggan var den skönaste bilden på din bäst fem-lista, gillar inte direkt de andra fyra bilderna. Det är ju en smaksak. Du borde börja ge lite fler kommentarer, det är ju halva nöjet att vara med här på FS! :)



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number seventyfour as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer