"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Jag tycker att det är lite märkligt...

...att ett av mina mest sålda och bettittade foton inte har fått några vettiga kommentarer här på Fotosidan.



Flyg, ormvråk, flyg. 400 mm Tmax 3200, fotot är solariserat i mörkrummet

Klicka här för att se fotot i större format

Dagens låt: Avalon My Hometown - Mississippi John Hurt




<EDIT 22.32> Mitt bäst betalda foto är det här <EDIT>

//Chasid

 

 

Added 2008-08-02 17:17 | Read 9376 times. | Permalink
Inte min favoritbild. Jag har sett bättre tagna av dig. Tror dock inte jag kommenterat någon av dina bilder ännu. Får bättra mig.
Svar från Chasid 2008-08-02 19:09
Hej Bengt och tack för din kommentar!
Jag är inte heller så bra på att kommentera foton och det kanske är därför jag inte har fått så många kommentarer, jag får definitivt försöka bättra mig vad gäller kommenterandet!
Mvh//Chasid
Men det är egentligen inte så märkligt. De bilder man själv kanske är mest nöjd med, sina egna favoritbilder, behöver inte tvunget uppskattas av medlemmarna här på fotosidan.

Vad gäller bilden så vet jag inte om den blivit bättre av solariseringen. Tog en stund för mig att se färdriktningen på ormvråken, tror att den vore lite tydligare utan solarisering. Kan ju vara så att detta är en bild som funkar bra på riktigt fotopapper, där fler detaljer kommer fram, och sämre på en lågupplöst skärm?
Svar från Chasid 2008-08-02 19:05
Hej Johan och tack för din kommentar!
Jag tycker bara att det är lite märkligt att fotot har haft nästan 1000 besök, jag är definitivt inte besviken på bristen av kommentarer men mina andra foton med många besökare har fått betydligt fler kommentarer!

Att jag har dragit in en sex-, sjutusen på A4 & A3 printar av fotot är egentligen en bättre värdemätare än kommentarer :)

Du har rätt i att fotot fungerar bättre i pappersformat än på en lågupplöst skärm! Men det är ganska så platt och intetsägande utan solariseringen

Mvh//Chasid
Min högst betalda bild är på en stortå med ett fett inflammerat nageltrång, bildvärlden är oförutsägbar :)
Mvh/Gunte..
Svar från Chasid 2008-08-02 22:41
Hej Gunte och tack för din kommentar!
Bildvärlden är outförsägbar i allra högsta grad :)

Mitt bäst betalda foto hjälpte till att dra in nästan 300.000 kr till en fattig tibetansk by, pengarna räckte till en ny skola, mediciner, läroböcker, sportredskap, kläder samt en brunn! Min lön är glädjen över att få ha varit med och förändra levnadsvillkoren för en hel by!
Mvh//Chasid
Ps: Jag har lagt in en länk till fotot i min blogg!
nämen herregud så många bilder jag har kommenterat i mina dagar här på FS-- inte har det med a-n-t-a-l-e-t att göra, på den punkten är du ute och cyklar, skon klämmer någonannastans serru--

kanske tex om jag säger att jag tycker att bilden på ormvråken är jättekonstig, säger mig ingenting, noll alltså, ser inte ens hur den skulle kunna förbättras-- då brukar jag få fruktansvärt många fiender här på FS om jag skriver såna kommentarer så numera har jag slutat att kommentera helt och hållet, enbart för att skapa fred på jorden...
Svar från Chasid 2008-08-03 08:08
Hej Silja och tack för din kommentar!
Jag tror ändå att det finns ett visst samband mellan antalet kommentarer man ger och antalet kommentarer man får :) Självklart ska man få skriva det man tycker om foton utan att bli verbalt halshuggen, ger man både ris och ros så har mottagaren oftast lättare för att smälta kritiken!
Mvh//Chasid



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number seventyfive as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer