"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Ondskan finns mitt i bland oss

Natten mellan lördag och söndag mördades en liten pojke i en lägenhet i ett bostadsområde några hundra meter från mitt hus på söder i Husqvarna. När sådana här fruktansvärda brott kryper nära inpå knutarna blir de mer påtagliga och skrämmande än när man läser om dem i tidningarna.

Nu har en mammas lilla ögonsten bragts om livet och han kommer aldrig mer att förgylla hennes vardag med sitt skratt, leende och roliga kommentarer, det enda som finns kvar av honom är ljusa minnen.

Mina tankar går till mamman, pojkens syskon, vänner och grannar och jag ber att de ska få tröst i sin mycket svåra och obeskrivliga sorg.

Vad är det som gör att människor mördar små oskyldiga barn? Finns det egentligen någon större ondska än att mörda små och oskyldiga barn?



I det här bostadsområdet i Husqvarna mördades en liten oskyldig pojke...

//Chasid

Added 2008-07-22 08:18 | Read 3931 times. | Permalink
Nej, jag tror inte det finns större ondska. Helt obegripligt att någon kan göra något sådant. Känns än mer obegripligt när sådant händer i ens närhet...
Jo, det finns faktiskt värre.. och det är när barnen pinas och behandlas illa i många många år, dag ut och dag in, av sina föräldrar. Det är fanimej det jävligaste någon kan bli utsatt för.
Varför jämnföra olika grader av ondska?
Det här brottet var verkligen ondskefullt, men det borde ha hänt precis lika lite som förintelsen, Josef Frizl eller självmordsattentat...

Så otroligt tragiskt. Hoppas han slapp lida innan det tog slut!



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number twentyeight as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer