"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Vad är likheten mellan min blogg och Jönköpings kommun?

Mattematik är inte riktigt min starka sida, matte är ganska så abstrakt och ologiskt för mig. Addition brukar fungera till en viss nivå, men när siffrorna blir för många så får jag svårt att hålla reda på dem och då brukar jag göra en grov uppskattning istället. Nu har det visat sig att min grova uppskattning gällande antal besökare till min blogg sedan starten i februari 2007 var grovt fel. Jag gjorde den grova uppskattningen att jag hade haft 55.000 besökare i samband med att jag installerade en ny räknare i min blogg den 14/4 i år .

Nu har jag ändå efter en hel del matematiska problem lyckats med bedriften att gå igenom besöksstatistiken för min blogg och har kommit fram till att den egentliga besöksstatisiken är 124.000 besökare och det är ungefär lika många som bor i Jönköpings kommun. Ni som är slängda i matte har säkert redan listat ut att jag har 44.000 mindre besökare än vad jag egentligen har haft. Jag är medveten om att den nya räknaren bara räknar sidvisningar men siffran 124.000 visar hur många besökare som jag egentligen har haft!

Hur ska jag då göra med 100.000 besöks jubileumet som egentligen är 144.000  besöks jubileumet? Det jag skrev i bloggen den 16/6 gäller fortfarande och är det något företag som vill sponsra mig med en kamera eller något annat tillbehör eller bok till prisbordet så är ni varmt välkomna att kontakta mig!



Utsikt från stadsparken i Jönköping.



Vätterstranden en oas mitt i Jönköping.

Dagens låt: Hand in Glove - The Smiths



//Chasid

Added 2008-06-18 07:04 | Read 10416 times. | Permalink
Ja mikael jag har en gammal solida3 schneider-kreuznach radionar 1:2,9/80 ha en skön midsommar
med dina.
mvh Rolf
Svar från Chasid 2008-06-19 09:41
Hej Rolf och tack för din kommentar!
Vill du sponsra prisbordet med rariteten så får du gärna kontakta mig via kontaktfunktionen! Jag vill inte lämna ut min mailadress direkt i bloggen. Tack på förhand!
Mvh//Chasid



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number eighteen as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer