"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Besökare nummer 80.000 vinner ett pris! Snart är det för sent!

När min blogg närmade sig 70.000 tusen besökare utlovade jag ett pris till den besökare som med bildbevis kunde påvisa att han/hon var den 70.000 tusende besökaren till min blogg skulle få ett pris. Nu var det ingen som lämnade in något bildbevis och därför så ger jag nu en ny möjlighet till någon av mina läsare att vinna priset! Den läsare som med "bildbevis" kan bevisa att han/hon är besökare nummer 80.000 kommer att vinna ett pris! Det bästa sättet att bildbevisa är att antingen fota av skärmen eller köra en print screen, det viktigaste är att jag kan läsa siffran 80.000!

Fortsätter det i den här takten så kommer min blogg snart att ha haft 100.000 tusen besökare! I samband med det kommer jag att utlysa en tävling där en kamera kommer att vara första pris! Är det något företag som vill sponsra prisbordet med en kamera eller något tillbehör för detta kommande jubileum är ni välkomna att kontakta mig!

Nu har räknaren gått förbi 80.000 det ska bli spännande och se om någon skickar in ett "bildbevis" så att jag får kora en vinnare, annars så får jag spara priset till 90.000!



Skogstroll.
Bottnaryds urskog, Sima 100/2.0

Dagens låt: Whipping Post - The Allman Brothers Band



//Chasid

Added 2008-06-16 13:32 | Read 7690 times. | Permalink
Jippie! Jag tog det :)

http://i25.tinypic.com/att81s.jpg

Nu ser bilden visserligen lite lurig ut, men det beror på att jag ökade storleken i Internet Explorer för att lättare kunna visa vad det står. Jag svär på allt som är dyrt och heligt att det är sant!

Vad får jag för pris?

Hans
Svar från Chasid 2008-06-16 16:45
Hej Hans och grattis till vinsten!
Mailar du mig din adress via kontaktfunktionen på Fotosidan så skickar jag över priset imorgon! Priset är en fotorelaterad överraskning!
Mvh//Chasid
jag fick 80 003:(
Svar från Chasid 2008-06-16 16:45
Hej Jimmie!
Bättre lycka nästa gång!
Mvh//Chasid
80060, nästan!
Svar från Chasid 2008-06-17 10:34
Hej Johan!
Bättre lycka nästa gång!
Mvh//Chasid
Jag vill inte göra dig besviken Mikael, men din räknare räknar inte besökare utan "sidvisningar". Satt nämligen och klickade på "Uppdatera" knappen i Explorer och kunde samtidigt se hur räknaren räknade fram. Nu orkade jag inte ta mig från ca 79 250 till 80 000 - mitt pekfinger fick kramp ;-) Men jag gav dig åtminstone några hundra nya "besökare" ;-))
Mvh
Johan E
Ps.
För att få "sponsring" så krävs det nog mer än "sidvisningar" när man redovisar statistiken - men försök duger....
Branschstandard är annars begreppet "unika besökare" som ofta är det samma som en besökare = ett unikt IP, och/eller en unik sk "Cookie" per besökare.
Svar från Chasid 2008-06-16 16:54
Hej Johan!
Jag är medveten om problemet, men jag har ändå haft några tusen fler besökare än vad räknaren visar, så man kan se det här som lite utjämning :-) Nästa tävling kommer att bli frågesport!
Mvh//Chasid
Om jag skulle vinna någon gång kan du skänka priset till dom fattiga.Nä,nu var jag elak.Har kommit på mig själv det senaste åren att jag har blivit så elak.Jag lider av det.Jag unnar verkligen folk att vinna.Jag ska gå i terapi hos min fru.Eller om det inte fungerar så börjar jag röka igen.
FH Kenneth
Svar från Chasid 2008-06-17 11:13
Hej Kenneth!
Nikotintuggummin är en bra medicin mot elakhet pga röksug! Nästa tävling blir en frågetävling och då kanske du vinner!
Mvh//Chasid



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number twenty as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer