"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Tobias Linderoth



Om ni tittar riktigt noga mellan träden i mitten av fotot så kan ni se det hus som landslagsspelaren Tobias Linderoth håller på att bygga i Sandared! Tobias kommer också att få en fantastisk utsikt, men åt andra hållet.

Nu är det bara tre dagar kvar till Sveriges match mot Grekland i EM, det ska bli spännande att se hur det går för Sverige! Jag tror att Sverige går vidare från gruppen men då behövs en frisk och stark Tobias Lindertoh och en Zlatan i toppform i laget. Sätter Lagerbäck in Henke som offensiv mittfältare så kommer Zlatan att ösa in mål.

Dagens låt: Hooligan - Bob Marley & The Wailers

//Chasid

Added 2008-06-07 10:09 | Read 11641 times. | Permalink
Henke som offensiv mittfältare och Elmander/Allbäck på topp.. då blir det mål!!

Zlatan passar inte i svensk fotbollsstrategi.

Men fasiken så kul det ska bli att bänka sig vid teven och heja :)

Trevlig helg!!
mvh. Ulrica
Svar från Chasid 2008-06-07 15:27
Hej Ulrica!
Zlatan är lagets stora stjärna och jag tror att strategin ska anpassas till honom, gör Lagerbäck & co det så kan Sverige gå långt. Zlatans måltorka försvinner om det finns någon som kan leverera passningar av världsklass och det kan Henke!
Mvh//Chasid
Gillar dina rubriker. Förväntade sig en bild på fotbollspelaren och istället dök det upp en landskapsbild. Du har ju skivit att vissa rubriker lockar extra.

Tack för en trevlig blogg, mycket läsvärda texter.

/Gunnar
Svar från Chasid 2008-06-07 15:29
Hej Gunnar och tack för din uppskattning!
Det finns en bra koppling till rubriken! Tittar du riktigt, riktigt noga på fotot så kan du se Tobias Linderoths hus :) Hade det däremot stått Zlatan i rubriken så hade den varit missvisande.
Mvh//Chasid
Den här gången går vi långt, semifinal allraminst, heja! :o) Nåja, kanske skulle det gå lättare om Allbäck fick vara med från matchstart för en gångs skull. Han gör ju alltid mål när han blir inslängd i sista stund, när allt håller på att barka åt skogen! Om han fick vara med från början skulle han ju hinna göra ännu fler mål! :o) För övrigt är det trist att inte England är med, dom hör liksom hemma i turneringen tycker jag.

Trevlig(a) match(er)!
J:o)han
Svar från Chasid 2008-06-07 15:32
Hej Johan!
Jag tror faktiskt att Allbäcks tid är över, han har varit en skicklig anfallare men nu så är det mer befogat att ha honom på bänken. Jag tror att kombon Henke och Zlatan kan bli en matchvinnare! Du har rätt i att det är trist att inte England lyckades i kvalet, de har ett bra lag..
Mvh//Chasid
Jag tror vi går till final och där slår vi Svitzh med 4-3 så det blir plåster på spåren för att dom slog 3 kr i hocckey.Du kan väl titta för mig ochokey,för jag har inte den kanalen.Hoppas du har en förstående fru och tysta barn.Öl och chips på dig/Kenneth
Svar från Chasid 2008-06-07 15:37
Hej Kenneth!
Ingenting är omöjligt om Lagerbäck matchar laget rätt :) Det kanske är läge för dig att skaffa en digitalbox så att du kan följa med i EM!
Mvh//Chasid



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number seventytwo as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer