"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Ett tomt ark papper

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om men ändå känner jag för att skriva. Ska jag kanske ta och skriva om bildutvecklingen under 2000-talet eller om banbrytande fotopionjärer på 20- och 30-talet eller ska jag helt enkelt skriva om något personligt. Teknik kan jag alltid skriva om i brist på annat men jag har lovat Kenneth Schill att skriva mindre om teknik i min blogg så jag avstår det..

Fotomässan på Elmia närmar sig, men den kommer nog bara att bli en axelryckning som vanligt. Jag förväntar mig inte längre att bli överraskad av fantastiska bilder på den mässan, en känd naturfotograf kommer säkert att återigen skriva i sin blogg om att mässbesökarna var mer intresserade av teknik än bilder och med de utställningarna som har varit hitills (med vissa lysande undantag) så förstår jag faktiskt att de flesta häckar vid teknikmontrarna.

På hemmafronten har det lugnat ned sig något lille Matheo sover rätt så gott på nätterna, men Marcia är fortfarande orolig och hostar på nätterna. Min hosta har gett sig efter en veckas sjukskrivning men jag har fortfarande en kroppströttande infektion i kroppen. Nu är det snart dags för en kopp välgörande eftermiddagskaffe som säkert kommer att blåsa lite mer liv i min fyrtioåriga sommartidströtta kropp. Sommartid är säkert ett gissel som skapats av morgonpigga för att plåga oss kvälls- och nattmännisko. Det är som jag brukar säga att morgonpigga är sadister. Morgonstund har malört i mun och malörten blir värre när man måste gå upp tjugo över fem istället för tjugo över sex.

Nu har jag fyllt det "tomma arket med papper" i textredigeraren och ska inte orera mer för denna gången.

Ha det gôtt och krama varandra i trafiken!



Älgko.

Vill du se bilden i större format tryck här

Dagen andra låt: Shine A Light - The Rolling Stones

//Chasid

Added 2008-04-01 14:32 | Read 6062 times. | Permalink
Bra Mikael,det gick att läsa och The Rolling Stones är bra.
mvh Rolf
Svar från Chasid 2008-04-01 15:34
Hej Rolf! Låten är hämtad från Exile on the Main Street vilken jag håller som den bästa Stonesskivan!
Mvh//Chasid
Bra Mikael.Om du saknar bra bilder på Elmia så varför ställer du inte ut själv,så att man kan få se lite bra bilder.Jag har 2 bilder på Tranås FK vägg.Gå och titta på dom så kan vi diskutera bilder sen.På Lördag kommer jag.Hälsa barnen och frun.
FH Kenneth
Svar från Chasid 2008-04-01 15:33
Hej Kenneth!
Hade jag haft lite mer tid så hade jag nog ställt ut kinabilder, men har man två småttingar så blir det inte så mycket fritid. Jag ska hålla utkik efter dina bilder på lördag! Vi ses på fotomässan på lördag!
FH//Chasid
Funderar fortfarande på om jag skall ta mig till Elmia på lördag. 3 + 3 timmar i bilen för timmars blandade upplevelser.
I och för sig kul att träffa t.ex. lärarna i Digitalbildbehandling, och kanske ramla på andra från Fotosidan. Samtidigt vet man ju att när man går där och klämmer på prylar växer ha begäret.
Har ändå mailat några kompisar för att se om det kan finnas några att dela bilresan med.
(I lurarna just nu P3, jobbar och det funkar att ha som bakgrund när man sitter ensam på kontoret)
Hej Bengt!
Även om jag brukar bli besviken på själva mässan så är det kul att träffa kompisar, snacka lite foto och dricka espresso i Fotosidans monter! Jag har bara 15+15 minuter till mässan och habegäret är nog mättat för tillfället.
Mvh//Chasid
Mycket fin bild... får ta och läsa texten senare :)

MVH Tobias
Svar från Chasid 2008-04-02 09:52
Hej Tobias! Tack och välkommen åter!
Mvh//Chasid
Jag megagillar också bilden:) Och så är jag lite sotis på er som tar er till Elmia. Mest för det sociala.. Fast jag får väl skylla mig själv förstås som har bokat jobb 30 mil från Elmia den helgen. Men till nästa år ska jag frigöra Elmiahelgen redan nu;)
Svar från Chasid 2008-04-02 09:52
Hej Lotta! Tack! Vi kanske ses på Elmia nästa år!
Mvh//Chasis



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number thirtyfive as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer