"Måla med ljus - Les Grands Moments"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Det ska börjas i tid!

Min lilla 2-åriga dotter Marcia tycker det är kul att spel gitarr och sjunga, men hon tycker att det är mycket roligare om hon får spela med någon! Här spelar hon tillsammans med en av Sveriges bästa gitarrister i sin genre (en del tycker att han en av världens bästa gitarrister). Om intresset finns kvar om ett par år och om Marcia har talang och övar tillräckligt mycket så kanske gitarrspelandet kan bli framtiden för henne också!

Musik och foto liknar varandra på det viset att man måste ha både talang och öva mycket för att komma någonstans, det räcker inte med att bara öva eller att bara ha talang, har man inte talang för foto så finns det många andra spännande saker att pröva på!Marcia spelar gitarr med Kalle. CZ T* 50/1.4


Dagens låt: Ramblin' Man - The Alman Brothers Band

//Chasid

Ps: Jag önskar mer foton i bloggarna, fortfarande finns det en del bloggare som inte har med foton i sina bloggar och jag kommer att tjata tills det finns minst en bild  i alla bloggar här på Fotosidan! En blogg utan bilder är som en fastlagsbulle utan grädde och mandelmassa!

Added 2008-03-20 08:27 | Read 6832 times. | Permalink
Jag har en ovanligt liten stålsträngad sak. Ingen barngitarr, men ändå mindre än många andra.. Och min son var lika intresserad han. När han var 4,5 greppade han den ok och en del ackord satt även om han inte kunde skifta dem i rätt takt, men nu vid knappt 8 funkar det med:) Som sagt, övning ger färdighet.. Och det kombinerat med talang ger nog ännu mer färdighet;)

Och med din dotters "lärare" och tidiga intresse går det nog inte att undgå att lyckas. Förs konstnärlighet vidare i generna förresten? Det gör det nog också..
Övning ger färdighet i alla ämnen sägs det. Talangen gör att det går lättare och man kan improvisera mer.
Stöder dig i din önskan om fler bloggbilder
Du har rätt som vanligt Mikael!Men man måste ha mycken resbons från sina kära.
mvh Rolf
Åh, vad sött. Synd bara att tjejer som ger sig in på de rätta musiggrenarna sällan har någon chans som det ser ut nu. Fast hon kanske kan bilda ett nytt Vixen tillsammans med mig om några år!
Svar från Chasid   2009-03-21 15:35
Det är svårt även för killar att spela tung rock och leva på det min svåger har turnerat med flera av de gamla "rockrävarna" bl a DIO och de måste vara ute på långa turner för att kunna leva på musiken, skivförsäljningen är som den är iom att så många snor musiken från nätet idag... Jag har sagt till min dotter att ska hon spela något så är det tennis :)
//Chasid(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number seventyseven as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer