"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Mer foton i bloggarna!

Det vore trevligt att få se fler foton i bloggarna här på Fotosidan! Jag brukar lägga in ett foto eller två i mina blogginlägg, men det är inte alltid som fotona anknyter till texten som jag skriver. Men det är ändå rätt så trevligt att pynta sin text med ett foto eller fler. Jag har missat att ta med foton några gånger i mina blogginlägg, från och med nu så ska det alltid finnas minst ett foto i min blogg!



Varnhems klosterkyrka


Vill du se bilden i större format tryck här

Dagens låt: Guns of Brixton - The Clash

//Chasid

Added 2008-03-07 14:55 | Read 6989 times. | Permalink
Kan inte annat än instämma. Tyvärr så händer det att jag bloggar från datorer som inte har koppling till mina hårddiskar med bilder och då blir det bildlöst. Jag ska försöka bättra mig. ;-)
Svar från Chasid 2008-03-07 16:13
En lösning på problemet med koppling till bildhårddiskar kan vara att ta med sig ett litet fickminne med webbanpassade bilder! Eller att lägga in bilderna i förväg i sin blogg, men det blir ju lite svårt om man vill ha bilder som kopplar med texten :)
Mvh//Chasid
Håller med dig. Blogginlägg utan bilder dissar jag! :) Snygg bild, förresten. Och bra låt du lyssnar på idag - hela London Calling är ju en favorit platta!
Svar från Chasid 2008-03-07 16:09
Visst ska det vara bilder i bloggar på en hemsida!
London Calling ligger som nummer 2 på min topp 5 lista över de bästa albumen, självklart har jag den på vinyl!
Mvh//Chasid
Håller med!! :)
Å är jag på rätt väg??
http://www.fotosidan.se/blogs/straightphotography/index.htm
/Bengan
Svar från Chasid 2008-03-07 15:57
Hej Bengt, du är inte på rätt väg, du är vägen i det här sammanhanget :)
Mvh//Chasid
jodå det gör jag, med diverse komentarer som fölgd över att bilderna inget har med bloggen att göra, svårt att tillfredställa alla.
Håller med helt och hållet. Det är så roligt med bilder, även om de inte hör ihop med texten. Bara text kan bli väldigt mastigt.
Vänlig hälsning
Annika
Klart ska en blogg på en fotosida innehålla en bild.. Håller fullständigt med även om vi inte jobbar i samma genre.. Försöker alltid flika in en bild även om den inte har med inlägget att göra.. Sen har man ju lärt sig vilka bloggar som "passar mig", och vilka man kan hoppa över.. Bilder i bloggen tycker jag är ett måste för att göra den inntressant på en fotosida.. Är ju trots allt det de handlar om, även om jag också skrivit inlägg utan bilder. Men, som du säger, MER FOTO I BLOGGARNA.. The clash väcker ju lite nostalgi.. Såg dem på olympen i lund nån gång för läääängesen...Kul och bra musik..



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number thirtyfive as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer