"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Alive and kicking!

Det har inte blivit så mycket skrivet i min blogg denna månad, men jag vilar inte på lagrarna utan håller på att fila på några framtida blogginlägg!

Det här med bloggande kan lätt bli en tävling. Men jag skriver inte för att synas utan för att jag helt enkelt tycker att det är kul! En del månader kan det bli många blogginlägg och andra månader mindre. Därför har jag medvetet valt att inte ha någon eller flera räknare som registrerar besöksantalet, mycket för att komma ifrån "tävlingsmomentet" och inte spotta ur mig allt för många meningslösa blogginlägg som det här :-)

<Edit>  Ett förtydligande för att undvika eventuella missförstånd. Detta är mina högst egna funderingar, de rör uteslutande mitt eget bloggande och är inte menat som ett angrepp på andra bloggare här på Fotosidan! <Edit>



Smögenbryggan

Vill du se bilden i större format tryck här 

Dagens låt: Gimme Shelter - The Rolling Stones

//Chasid

Added 2008-03-05 15:39 | Read 7080 times. | Permalink
Fast räknare till listor kan ju va bra att ha för den som tycker den skriver meningsfulla inlägg som den vill nå ut med.. Man når fler och det är ju fler så. Marknadsföring kallas det väl? Siffrorna kan man ju nonchalera iaf.. Om man vill.

Men det är klart.. Ska man bara skriva meningslösa inlägg är det kanske lika bra att ingen hittar dem heller förstås;)

Tycker fö att det var en vansinnigt effektfull toning till den bilden. Tror nog jag vill uppfatta den meningsfull:) (Men vad meningsfullt innebär är nog subjektivt förstås..)
Svar från Chasid 2008-03-05 16:37
Var och en får självklart välja om de vill ha en räknare eller ej! Personligen så vill jag inte ha någon räknare, jag är en tävlingsmänniska som vet att jag skulle spotta ur mig en hel del meningslösa blogginlägg om jag hade en räknare. Nå fler än Fotosidans läsare har jag inga behov av, min blogg är först och främst en fotoblogg och jag vill inte tråka ut ej invigda med mina "riktade" blogginlägg, jag tror att jag redan når en större del av målgruppen för min blogg, därför har jag inte behov av mer marknadsföring.

Kul att du uppfattar bilden som meningsfull! Det var själva inlägget och inte bilden och låtvalet som var det meningslösa, de var meningsfulla i allra högsta grad :)
Mvh//Chasid
Delar dina tankar om räknare, jag tycker också att placeringen egentligen inte säger så mycket om kvaliteten på det skrivna. Jag tror nog att de som läser utgör en bättre spridningsgrund om de gillar vad de läser.
Mvh /Affe



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number sixtyfive as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer