"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Rakapparat med inbyggd digitalkamera och mp3 spelare...

...När jag bläddrar igenom veckans skörd av reklamblad så slås jag av hur många riktigt onödiga prylar som marknaden översvämmar oss konsumenter med. Det finns ännu ingen rakapparat med inbyggd digitalkamera och mp3 spelare men det kommer säkert och många är det som då kommer att köpa på sig ännu en onödig pryl för att det kliar för mycket i inköpstarmen.

Marknaden har ju lyckats i sitt värv med att lura på många konsumenter onödiga prylar såsom mobiltelefoner med videofunktion, mp3, digitalkamera och skapat en nästintill hysterisk reaktion så snart de lanserar något nytt och "revolutionerande", mobiltelefoner är bäst på att just vara mobila telefoner till alla de andra funktionerna så är de ganska så mediokra ja till och med dåliga.



Biblioteket i Efesus, varken byggnaderna eller personerna på bilden har något med
innehållet i artikeln att göra!


Dagens singel:
  Monkey Man - The Maytals

//Chasid

Added 2008-02-22 15:26 | Read 8535 times. | Permalink
Jag tycker att han till höger har lite att göra med artikeln.Alla fotografer är prylbögar.Jag har en telefon med (kamera) men jag tar inga kort med den för jag kan nog inte få in dom i datorn.Sån är jag.Och det skäms jag för.Hälsa fru,dotter och son.
FH Kenneth
Svar från Chasid 2008-02-22 16:13
Han till höger är en hon, men hon kanske är prylbög? Min mobil har inte någon kamera men jag kan faktiskt ringa med den, sms är lite svårare jag har faktiskt ännu inte lyckats skicka något sms. Jag ska hälsa familjen!
FH//Chasid
Redan när Ericsson kom med sin GH388 så efterlyste jag en liten mojäng som man kunde montera i laddar-/headset-fästet. Ett rakapparatshuvud som drivs av batteriet i mobilen. Vi den tiden hade jag runt 100 hotellnätter per år och använde mobilen som väckarklocka och om jag kunnat lätta ner necessären ytterligare genom denna lilla tillsats hade varit guld.

// Tage



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number seventyfive as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer