"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

För många bra bilder är positiva problem för mig



Jag är mycket självkritisk vad gäller mina egna bilder. Trots självkritiken har jag ändå märkt att högen av bra bilder har vuxit märkbart de senaste åren. Tidigare år har högen vuxit med 4-8 bilder per år men nu har siffran mer än fördubblats. När jag går igenom bilder brukar jag sortera upp dem i tre högar. En för dåliga bilder, en för hyfsade och en för bra. De dåliga bilderna är helt enkelt dåliga, de hyfsade är bra bilder som inte lämnar några avtryck efter sig och i den sista högen lägger jag bilder som lämnar avtryck efter sig på ett eller annat sätt. Att högen med bra bilder har vuxit är ett positivt problem men som med alla problem så  ställer det till det lite för mig. Det gick nämligen mycket fortare att gå igenom bilder tidigare när jag kunde sortera bort fler! :) Tids nog kommer jag att publicera en del av bilderna som jag har lagt i den bra högen. Men vis av min egen erfarenhet väljer jag att hålla på dem lite längre än vad jag gjort tidigare. Precis som med ostar mår bilder bra av att lagras!

Du har väl inte missat att jag tar upp en del ämnen som inte riktigt lämpar sig för Fotosidans blogg i min blogg med namnet Les Grands Moments. Denna gången ger jag mig på ett rykande hett ämne: Låt rätten till vård gå hand i hand med rätten att följa samvetet

Text och foto © Mikael Good

Added 2014-03-28 15:21 | Read 5216 times. | Permalink
Oh, my - jag trodde bara det var jag som hade de problemet.
Jag har bara valt att publicera alla dåliga och inte så bra bilder här på FS.
Och sparat alla bra för mig själv :-)
Hälsningar från Erik / DK
Svar från Chasid 2014-04-06 12:41
Jag var lite orolig för att ironin i inlägget inte riktigt gick fram men det tycks den ha gjort med tanke på din kommentar Erik! :) Jag skrev inlägget efter att jag läst en intervju med en fotograf som tog sig själv på lite för stort allvar! Jag tycker i och för sig att det är bra att man sträcker lite på sig om man är bra på något men jag är inte så förtjust i dem som förhäver sig speciellt inte när det inte finns fog för det.
/Mikael Good



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number seventy as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer