"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Läsa blogg på smart-phone och surfplatta



Som ni säkert redan vet har jag två stycken bloggar. En anledning till att jag valt att ha två bloggar är att min blogg på Blogger fungerar betydligt bättre på smart-phones och surfplattor än vad Fotosidans blogg gör.

En annan anledning till att jag har två bloggar är att jag kan publicera inlägg och artiklar som faller utanför ramarna för vad man får publicera på Fotosidan enligt regelverket. Tidigare år har jag haft runt en tiondel så många besökare till min blogg på Blogger mot vad jag har haft på Fotosidan. Under detta året har det skett en stor förändring. Vid ett par tillfällen har jag haft fler besökare till samma blogginlägg på Blogger än på Fotosidan. Ett färskt exempel är gårdagens artikel med rubriken "Julreportaget - Julfesten är över för Aija" som har läst av betydligt fler på Blogger. Den största anledningen till förändringen tror jag beror på att fler av mina läsare använder smart-phones eller surfplattor jämfört med tidigare år.

Om du också föredrar att besöka min blogg med hjälp av en smart-phone eller surfplatta så får du gärna bokmärka min blogg på blogger: Les Grands Moments

Text och foto © Mikael Good, All Rights Reserved 

Added 2013-12-25 11:08 | Read 7338 times. | Permalink



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number sixtythree as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer