"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt!

Nu har det återigen hänt att jag har publicerat ett inlägg i min blogg på Fotosidans sida som inte var ämnat för den här bloggen. Jag brukar använda mig av HTML funktionen på Fotosidan när jag förbereder en del texter och artiklar för CMS-baserade sidor då det är väldigt smidigt att jobba med Fotosidans HTML-verktyg. Tyvärr hänger inte alltid hjärnan med i svängarna och jag tryckte på publicera istället för radera av gammal vana.

Nu är i vart fall inlägget som inte skulle publiceras på Fotosidan avpublicerat. Om du är intresserad av att vad inlägget handlade om så kan du bland annat läsa det här, en av bilderna i det inlägget ger mig förövrigt Koudelka feeling: http://chasid68.blogspot.se/2013/10/tittar-du-ocksa-bort.html

Text och foto: © Mikael Good, All Rights Reserved.

Added 2013-10-04 11:49 | Read 5667 times. | Permalink
Varför skulle du inte kunna publicera det här, eller på bägge ställena??
Det du skriver om är så oerhört viktigt!!
Så du ska inte ursäkta dig, du gör ett kanonjobb Mikael!!
Ha en fin kväll!
Svar från Chasid 2013-10-06 10:19
Tack för din kommenar Heléne!
Även om ämnet är viktigt så var texten inte av redaktionell karraktär och den innehöll även en annons. Vilket strider mot Fotosidans regelverk för blogginlägg. Jag har tidigare publicerat en del blogginlägg som har balanserat på gränsen för vad som är tillåtet och inte tillåtet på Fotosidan och den här texten hade passerat den gränsen. Men å andra sidan går det att läsa texten i min blogg på blogspot. Och jag har nog aldrig haft så många besökare i den bloggen som nu! :)
/Mikael Good
Jag håller med Heléne - varför inte publicera inlägget här också? Mycket bra bilder och ett viktigt ämne (till skillnad från t.ex. mina bloggar som mest är pryltrams och dylikt).
Svar från Chasid 2013-10-06 10:23
Tack för din kommentar Anders :)
Även om ämnet är viktigt så var inlägget över gränsen för vad som är tillåtet att publicera på Fotosidan. Men det hindrar ju mig inte från att ta ett snack med dem och se om det är ok att publicera det ändå! Å andra sidan fungerar blogspot mycket bättre med mobil och surfplatta. 42% av de som har läst inlägget på blogspot har gjort det med mobil eller surfplatta. På Fotosidan är den siffran mycket, mycket lägre.
/Mikael Good



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number eightyeight as digits in this field


Add

Previous posts

Bloggar


Gallerier som jag är med i


Google Translate


Mina favoritfotografer